MINDEN JEL SZERINT FÉLRETÁJÉKOZTAT A VÁROSVEZETÉS HIVATALOS HONLAPJA

Nyilvánvalónak tűnik, hogy a városvezetés, de leginkább maga Matkovich Ilona polgármester sumák bújócskát játszik, csúsztat, igyekszik félretájékoztatni a közvéleményt barátnője, jobbkeze, a volt polgármesteri kabinetfőnök folytatólagos felügyelőbizottsági foglalkoztatása kapcsán.

A márciusi testületi ülés határozatairól szóló, hivatalból kiadott összefoglaló alapján bárki azt gondolhatja, hogy Iványi Károlyné csak szimpla tag a művelődési központ felügyelő-bizottságában díjazás nélkül, ezzel szemben folytatólagosan elnök, amiért havi bruttó 105 ezer forint jár, ez az összeg pedig a bizottsági munka alig mérhetően csekély időigényéből számolva bizony nem semmi órabéres zsebpénz.

Namármost tegyük fel, hogy a közlemények közzétételéért felelős brigád tévedett, félrehallott valamit a felügyelő-bizottsági tagság, elnökség kapcsán – ám aligha erről van itt szó.

„MATKOVICH ILONA POLGÁRMESTER ÉS VOLT KABINETFŐNÖKE ISMÉTELT ESETE A SÁNTA KUTYÁVAL?”

Sokkal inkább szándékos mutyizó csúsztatásról, egy folyamatos sumák közpénzkitolásról a városkasszából. És akkor rögtön adódik a kérdés, hogy kik adtak utasítást párnás ajtó(k) mögül a hiányos, vagyis inkább hazug „tájékoztatásra”, csak nem maga a város elsőszámú (félre)vezetője?

Elvárható, hogy a balliberális-szivárványos brigád színt valljon abban a kérdésben (is), hogy a volt kabinetfőnök a MIMK szimpla felügyelőbizottsági tagjaként, avagy (jelentős juttatásért) elnökeként ténykedik-e, immár 2029-ig szóló folytatólagos megbízatással.