VIGH MIHÁLY, A FIDESZ-KDNP KÉPVISELŐJELÖLTJE: TENNI SZERETNÉK VÁROSUNKÉRT

Vigh Mihály a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a 3. egyéni választókerületben.

„Vigh Mihály vagyok, a hármas körzet képviselőjelöltjeként kérem a bizalmát. Azért indulok a választáson, mert a küszöbön túl is otthonomnak tekintem Vácot, tenni szeretnék városunkért és azt gondolom, hogy tenni is tudnék érte.

Korábban voltam a Váci Világi Vigalom főszervezője, a Váci Városimázs Kft. igazgatója, a Polgármesteri Hivatal munkatársa és a Váci Utca, a Váci Hírnök, és a Köztér főszerkesztője. Tagja voltam több egyesületnek, közel tíz éven át a városi fúvószenekarnak, közel öt éven át a Crockodeal Együttesnek, előbbiben a klarinétot utóbbiban a szaxofont fújtam.

Jelenleg a Honvédelmi Sportszövetség kommunikációs és marketing vezetője vagyok. Az elmúlt tíz évben a Magyar Honvédségnél dolgoztam, a HM Zrínyi Nonprofit Kft. kommunikációs igazgatójaként végzett munkámat két miniszter is külön elismeréssel értékelte.

Közel húsz éve nős vagyok és három gyermek édesapja. Életemben az Isten, a Haza és a Család biztos pont, örömteli, megélt valóság. Egyetemi tanulmányaimat Szegeden végeztem, majd posztgraduális képzés keretében hallgatója voltam a Louvain-i Egyetemnek. Dolgoztam szociológusként, a Budapesti Kommunikáció Főiskolán óraadó tanárként. Képviselőként a város érdekében és a város javára szeretném fordítani: időm, tudásom és eddigi tapasztalataim.”