KÉZILABDA: A KÉT ÉLLOVAS KÖVETKEZIK ELLENFÉLKÉNT A PRAKTIKER-VÁC CSAPATÁNAK

Kisebb tétmeccs szünet után most vasárnap és jövő csütörtökön a női kézilabda NB I. két éllovasával mérkőzik a Praktiker-Vác, nehéz lesz akár csak valamelyest szorosra alakítani a végeredményt ezeken a meccseken, de biztosra vehetjük, hogy a váci lányok mindent megtesznek majd a tisztes helytállásért.

Tehát ezen a hét végén a Győr vendégeként lép pályára városunk csapata úgy, hogy a többszörös BL-győztes, a tabella második helyén tanyázó házigazdák erős győzelmi kényszerben vannak. (A 18.30-kor kezdődő mérkőzést élőben közvetíti az M4 sportcsatorna.)

A nagyhét közepén, csütörtökön a Ferencváros lesz a Praktiker-Vác ellenfele a városi sportcsarnokban. Ehhez a mérkőzéshez kapcsolódóan tippjátékban vehetnek részt az érdeklődő szurkolók, s négy szerencsés kommentelő most páros jegyet nyerhet. A tennivalók: a csapat közösségi média oldalán meg kell tippelni a meccs eredményét és megírni kommentben. A nyereményjáték vége: 2024. március 24. 23:00, a sorsolás időpontja: 2024. március 25. (hétfő) 10:00.