NIEGREISZ MIHÁLY KISS ZSOLTNAK: MOST TELT BE A POHÁR!

Kiss Zsolt alpolgármester csak ígérgette, a Václiget és Márialiget Civil Egyesület viszont meg is csinálta a Václiget és Sződliget közötti, 600 méteres bekötőút felújítását pénteken. Az egyesület alelnöke a helyszínről jelentkezett be közösségi oldalán. Niegreisz Mihály a videóban leszögezte: nem halogatták tovább a felújítást azért, hogy Kiss Zsolt később kampányolni tudjon az ő munkájukkal.

„Nálam most telt be a pohár. Az még rendben van, lenyelem, hogy az alpolgármester úr kikommunikálja nekünk, hogy akkor majd a civil egyesület meg a civil vállalat megcsinálja az utat, és hogy azt ő elintézte. De hogy ezt mi majd májusban fogjuk megcsinálni, azért mert ő kampányosdit játszik, az teljesen kizárt!” – kezdte mondandóját Niegreisz Mihály.

„Hogy 200 család azért ne tudjon közlekedni 4 hónapon át, mert ő alkalmatlan, na azt már nem, itt elég! Azt a 90 éves Marika néni is meg tudja csinálni, hogy odaáll más munkája fölé és csinál egy vigyorgós szelfit, és folytatjuk a munkát. El kell kezdeni a munkát! Hogyha én egyszerű civilként ezt két hét alatt simán el tudtam intézni, akkor egy alpolgármester, akinek azért lássuk be, vannak forrásai, ezt mégis miért nem tudja elintézni? Ne misztifikáljuk már el ezt a dolgot, hogy egy egyszerű útjavítás hónapokig tartó egyeztetéseket, tárgyalásokat meg legkevesebb 10 Facebook posztot igényel. Ide kell jönni, meg kell csinálni, nem ígérgetni kell!” – tette hozzá az egyesület alelnöke.

A Václiget és Márialiget Civil Egyesület tehát egy nap alatt elvégezte azt az útfelújítást, amit Kiss Zsolt alpolgármester a körzet képviselőjeként egyelőre csak a közösségi oldalán harangozott be és májusra ígérte a kivitelezést. Niegreisz Mihály szerint azért, mert kampányolni akart vele.