A SZIVÁRVÁNYOS MATKOVICH ZÖLDEKET BESZÉL, DE EZ MIND CSAK MESE, HISZEN NEKI ELSŐ A BARNAMEZŐS CSALÁDI BIZNISZ

A Matkovich Ilona kabinetjéhez (pardon, titkárságához) becsatolt városházi honlap büszkén hirdeti, hogy a balliberális oldal egyik hírhedt alakja, bizonyos Tordai Bence a saját közösségi oldalán arról is beszámolt a napokban, miszerint városunk első számú (félre)vezetője csatlakozott a Zöld Minimum vállalásait követő városvezetők sorához.

A pár százalékos Párbeszéd — ZÖLDEK által kidolgozott 14 pontos programot Karácsony Gergely főpolgármester, V. Naszályi Márta I. kerületi polgármester és a Párbeszéd – ZÖLDEK önkormányzati vezetői és képviselői után korábban testületileg vállalta a DK és a Momentum vezetése is azzal, hogy tagjaik az önkormányzati munka során tartják magukat a Zöld Minimumhoz, és így döntött Veres Pál, Miskolc független ellenzéki polgármestere is.

Tordai Bence bejegyzésében hozzátette, hogy a sor most Matkovich Ilonával, Vác vezetőjével folytatódik, akinek a munkásságát példaértékűnek tartják politikai és szakmai szempontból is – más kérdés, hogy erről a fővárostól alig több mint harminc kilométernyi távolságban, helyben nem ilyen egyöntetűen tapsikoló az általános közvélekedés.

Fotó forrás: vac.hu

Magunk közt szólva olyan nagyon nem izgalmas és érdekes, hogy vajon mi is lehet az a bizonyos balliberális 14 pont, egyre viszont kíváncsiak lennénk:

Vajon az is benne foglaltatik, hogy ligetes-parkos zöld területeket még családi kötődésű ingatlan beruházások kedvéért sem tesznek a földdel egyenlővé?