HÁJAS ATTILA: TELJESEN ELTORLASZOLTÁK AZ UTCÁT A MATKOVICH ILONA FIÁNAK ÉPÍTKEZÉSÉN DOLGOZÓ MUNKAGÉPEK

Az már nem újdonság a Kőhíd utca lakóinak, hogy a polgármester fiának építkezése megkeseríti az életüket és élhetetlenné teszi a környéket, de újabb és újabb bosszúságokat is okoz. Kedden délután például a luxuslakóparknál dolgozó munkagépek teljes szélességben elállták az utat.

„Vélhetően valamiféle tereprendezés érdekében jelentős földmunkákba kezdtek. A munkavégzéshez szükséges gépekkel azonban nem a telken belül dolgoztak, hanem azokat mind az utcán állították fel, és így az utca teljes keresztmetszetét eltorlaszolták. A munkájukból hazaérkezők, vagy a gyerekükért az iskolába sietők így nem tudtak a megszokott úton sem ki, sem bejutni” – foglalta össze a történéseket Hájas Attila, a Kőhíd utca lakója.

beküldött fotó

Hozzáfűzte, hogy a munkások közterület foglalási engedélyt nem mutattak fel és táblát sem helyeztek ki, amivel felhívták volna a lakók figyelmét arra, hogy kerüljenek, mert le van zárva az út. „Helyette inkább mindenkit leordítottak, aki az útzár miatti csapdájukba esett” – mutatott rá Hájas hangsúlyozva, hogy az is felháborító, amit távozás után maguk után hagytak. „Annyira siettek, hogy az úttestre felhordott, néhol bokáig érő sarat sem takarították el” – fűzte hozzá Hájas Attila.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy a Matkovich Ilona polgármester fiának építkezésén dolgozóknak volt-e arra engedélyük, hogy gépeikkel elállják az utat. Ezért sajtókérdéseket küldtünk Matkovich Ilonának, aki cikkünk megjelenéséig nem reagált megkeresésünkre.