VANDÁLOK RONGÁLTÁK MEG AZ EGYIK JÁTSZÓTERET, DE MATKOVICHÉK SZERINT JAVULT A KÖZBIZTONSÁG

Megrongálták Vácon a komphoz közeli játszóteret. Az ismeretlenek egyebek mellett halálfejet és trágár szavakat firkáltak a játékeszközökre. Matkovichék kamerái mindezt nem látták, mivel nem a játszótereket, hanem a szabálytalan sofőröket figyelik a város kameráival.

Kiss Zsolt alpolgármester – aki szerint tovább nem tűr halasztást a játszótér rendbetétele – ugyan az ES TV egyik múlt heti adásában azt nyilatkozta, hogy ezen a héten mindenképpen el fogják tüntetni a firkákat, de úgy látszik az illetékeseknek egyelőre van jobb dolguk is, mivel a játékokon még ma délután is ott voltak a nem oda illő feliratok. 

Jogosan merül fel a kérdés, hogy a balliberális városvezetés vajon miért nem telepített térfigyelő kamerát minden játszótérre, hogy az ilyen esetek elkerülhetők legyenek?

Ugyanis Vác kamerarendszerét folyamatosan, nem kevés pénzből bővítik Matkovichék. Eddig már milliókat költöttek az újabbnál újabb eszközökre, amik azonban nem a közterületek állapotát és adott esetben a járókelőket védik, hanem a szabálytalan sofőröket vadásszák.

A játszótereket emellett a közterület-felügyelők is szemmel tarthatnák, de ők szintén a szabálytalankodó autósokra vannak ráállítva, és havonta milliós büntetéseket szednek be a baloldali önkormányzatnak. 

Matkovichék ugyan mostanában szeretik hangoztatni, hogy javul a város közbiztonsága, de a látottak nem ezt bizonyítják.