KÉT KOSZORÚZÁS KÖZÖTT KÓRUSKONCERT TETTE TELJESSÉ A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA VÁCI PROGRAMJÁT (FRISSÍTETT)

Tegnap szerte az országban és természetesen a határon túli elszakított országrészekben is mindenfelé felcsendült az Ismerős arcok zenekar „Nélküled” (Mi egy vérből valók vagyunk…) című szívbemarkolóan nagyszerű szerzeménye a „Nemzeti összetartozás napja” megemlékezésein.

Vácott két megemlékezést is tartottak június 4-én a Duna-parti országzászlónál, előbb a Fidesz-KDNP pártszövetség helyi szervezetei koszorúztak, később következett a hivatalos önkormányzati ünnepség, amelynek keretében Kalapács József színész-énekes volt a vendégművész, aki három, alkalomhoz illő dalt adott elő, köztük a Nélküled című szerzeményt.


Talán kevésbé ismert, hogy a dal hivatalos klipjének producer-rendezője a már tiszteletbeli vácinak tekinthető, a „Memento mori – A váci legenda” című filmet is jegyző Kiss Stefán Mónika.
A filmes alkotó vezette Real Pictures Production és az Ismerős arcok kapcsolata nem új keletű történet, több szám klipje is összeköti őket, olyannyira, hogy a „Fellegajtó nyitogatóban” a rendező is énekel, és értelemszerűen a kisfilmben is látható.