SZABÓ CSABA: KÉTSÉGBEESETT LAKÓK TÜNTETTEK A KŐHÍD LAKÓPARKNÁL (VIDEÓ)

Úgy látszik, hogy míg a baloldali városvezetés a pénzt tünteti el és lopja a napot, addig a cserbenhagyott váciak tüntetnek – tudósított Szabó Csaba a 0627.hu felvételeit is felhasználva a Kőhíd parkiak félpályás útlezárásáról.

A városvezetés nem a városért dolgozik, és már ki sem mernek menni az emberek elé – foglalja össze az eseményeket a jobboldali politikus.

AZ ÍGÉRET

„Fekvőrendőrök kerülnek elhelyezésre, több is erre az útszakaszra. A táblák kihelyezésre kerülnek. Kijövök a főkertésszel. Erre én most ígéretet teszek. Amikor önöknek jó, megmutatják: ide, ide, ide, ide szeretnék. Ezek mind megvalósításra kerülnek.” (Kászonyi Károly, képviselő)

 

 

 

A LAKÓK ÍTÉLETE A MEG NEM VALÓSULT ÍGÉRETEKRŐL

„Hónapok óta tartó ígérgetések, amit a képviselőnk, illetve a polgármester asszony ígért az ominózus lakossági fórumon, abból semmi nem lett.” 

„Megvalósulni még semmi nem valósult meg.” 

„Nagyon el vagyunk keseredve. Iszonyatosan ki vagyunk ábrándulva a városvezetésből, meg a helyi képviselőnkből is.” 

„Meg se jelenik a polgármester asszony és a közös képviselő. Ez mindent elmond.” 

„Tehát direkt akadályoztatnak, direkt csinálják, marginális helyzetbe kerültünk, el vagyunk hanyagolva, és szerintem ez egy bosszú azért, mert ki mertük nyitni a szánkat.” 

„Tehát mindenféle szempontból semmibe vagyunk véve.” 

„Értünk kellene, hogy dolgozzanak, és nem a saját családjaikért, meg a saját kis köreikért, hogy ők gazdagodhassanak.” 

A baloldali városvezetés semmibe veszi a váciakat, nem a városért és nem a váciakért dolgoznak. Ez a helyiek véleménye a baloldali városvezetésről.

Vác többet érdemel  – zárta összefoglalásként Szabó Csaba a beszámolóját.