VÁCI FOCI: NAGY KÉRDÉS, HOGY VAJON LÁTSZIK-E MÁR LEGALÁBB A LEJTMENET VÉGE

A Pest megyei első osztályú bajnokság 7. fordulójából, októberről elhalasztott mérkőzésen szombaton a Vác VLSE új edzői gárdával és zömében U19-esnél is fiatalabb játékosokkal próbálkozott a ligeti stadionban a Gödöllői SK ellen, de újabb súlyos vereséget kell elkönyvelnie a klubnak.

A mieink 14 mérkőzés lejátszását követően 11 ponttal a 14. helyen álltak, míg az előző szezonban bajnoki címet szerző gödöllőiek 30 ponttal a 3. pozícióban állomásoztak, a 19 pontos szakadék pedig még tovább tágult a két csapat között, miután a látogatók 4:0-ra alakították a végeredményt.
Egy minden körülmények, minden nehézség, minden politikai purparlé ellenére kitartó, rendre a lelátóról is drukkoló VVLSE szurkoló – aki a meccs kapcsán kiemelte: a csikónál is csikóbb csapat nagyjából a hatvanadik percig pariban volt a jóval erősebb ellenféllel szemben – kommentje zárásaként kénytelen volt így fogalmazni:
„Valaminek itt történni kell, szégyen hová jutottunk, nem a fiatalok tehetnek a kialakult helyzetről. Ilyen amatőr alapon, pénz nélkül sajnos még a megye 1-ben is ez van. Persze a Gödöllő az jó csapat ezen a szinten, ehhez képest nem vallottak szégyent a néhány tapasztaltabb társsal megerősített 16-17 éves játékosaink.”