A VÁROSHÁZI INGATLANLOBBI ÖSSZEHÍVOTT EGY ÚJABB LAKOSSÁGI FÓRUMOT, HOGY LENYOMJA AZ ITT LAKÓK TORKÁN AZ AKARATÁT

Molnár Nándor baloldali képviselő lakossági fórumot tart a Madách Imre Művelődési Központ Kamaratermében  Naszály utca – Altány utca – Hegymester utca – Donga utca – Hordó utca térségének infrastrukturális fejlesztéséről.

Úgy tűnik, hogy Molnár Nándor képviselő úr valamelyest tanult a Kőhíd Lakópark körüli építkezés hibáiból és igyekszik – az ismereteink szerint a környéken megvalósuló 96, majd később 300 lakás építését úgy előkészíteni, hogy ne fulladjon olyan lakossági botrányba, ami jelenleg éppen a Kőhíd parknál történik.

Azt kérjük a váciaktól, hogy a túlterjeszkedő ingatlanlobbista önkormányzat kontrollálása miatt menjenek el erre az ülésre és jól figyeljék meg, hogy milyen módon próbálja elvenni a városháza a szabadságjogaikat.

Molnár Nándor mézesmázos levele arról a tényről, hogy mit szeretnének lenyomni a környékbeliek torkán.

***

„Tisztelt Hölgyem/Uram!

Mint a 9. körzet önkormányzati képviselője örömmel tájékoztatom, hogy Vác Város Önkormányzata gazdálkodásának stabilizálódása lehetővé teszi, hogy megkezdődhessen az önök lakókörnyezete (Naszály utca – Altány utca – Hegymester utca – Donga utca – Hordó utca ) infrastruktúrájából mindeddig hiányzó közutak fejlesztése. Ahogy tapasztalták, megtörtént a Donga utca geodéziai felmérése, ezzel kezdetét vette ennek a folyamatnak az első üteme.

Önkormányzatunk elkötelezett aziránt, hogy az ilyen léptékű fejlesztéseket az ott élő polgárok folyamatos tájékoztatása, a velük való közös gondolkodás és közös teherviselés elveit a gyakorlatban alkalmazva valósítsa meg.

Ennek okán meghívom önt a 2022. június 28. napján 16 órakor tartandó lakosság fórumra, melynek helye a Madách Imre Művelődési Központ Kamaraterme.”