Duna House, már Fóton is!

Fóton, a Dózsa György út 44. szám alatt nyitotta meg kapuit a Duna House legújabb irodája 2018. november 16-án, pénteken. Az irodaavató ünnepségen az egybegyűlteket SZEMLER TAMÁS franchise igazgató köszöntötte, akitől megtudtuk, hogy a Duna House hálózat anyavállalata 1998-ban alakult. A jelenleg a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Duna House Nyrt. cégcsoport 3 országban van jelen: Magyarországon és Csehországban Duna House márkanév alatt működtet ingatlanirodákat, míg Lengyelországban a piacvezető Metrohouse tulajdonosaként van jelen, összesen közel kétszáz irodával.

A képen balról: Benedikt Károly marketing és PR vezető,
Mokos Zoltán irodavezető és Szemler Tamás franchise igazgató
SZEMLER TAMÁS elárulta továbbá, hogy a fóti iroda vezetője, MOKOS ZOLTÁN, már több mint egy évtizedes múltat tudhat maga mögött a Duna House szárnyai alatt, s ez a legújabb iroda immáron a harmadik általa nyitott Duna House iroda.

– 14 éve vagyunk jelen a térségben. Két városban, Gyömrőn és Vecsésen van ingatlanirodánk, a Duna House tagjaként.

Az új, fóti csapattal együtt összesen 20 szakemberrel dolgozunk a dunakanyari régióban. Mindannyiunk számára fontos hogy jól felkészült, profi szakemberek álljanak az ügyfelek szolgálatába. Ezért munkatársaink tanfolyamon vettek részt Budapesten, a Duna House központjában. Ugyanakkor az is nagyon jó, hogy az új iroda munkatársai fóti emberek. Ismerik a város gondját-baját, és a fótiak is ismerik őket, a bizalom kölcsönös – hangzott el MOKOS ZOLTÁNTÓL.

A köszöntőket követően ünnepélyes szalagátvágás következett, majd az iroda kollektívája a megjelentek részére állófogadást rendezett, melynek keretében felvágásra került egy Duna House emblémával díszített ünnepi torta is.

Az esemény záróakkordjaként kötetlen beszélgetés kezdődött, melynek keretében MOKOS ZOLTÁN lapunknak elmondta, hogy az egyre élénkülő ingatlanpiac új kihívások elé állítja mind az értékesítőket, mind pedig az ingatlanukat eladni vagy megvásárolni szándékozókat. Éppen ezért azt ajánlja, mielőtt bárki belevágna az ingatlan eladásba-vásárlásba, keressék meg egy szakemberüket és érdeklődjenek a tennivalóikról, lehetőségeikről. – Mi mindenben segítünk, az eladónak megkönnyítjük a megfelelő vevő felkutatását, az adás-vétel lebonyolítását is.

Aki ingatlant venne vagy albérletet keres, nálunk szakszerű segítségben és ügymenetben részesül – tette hozzá az irodavezető, aki zárszóképpen megosztotta velünk mottójukat, melyet munkájuk során maximálisan szem előtt tartanak:

"SZOLGÁLJUK AZ EMBEREKET. SZENVEDÉLYÜNK AZ INGATLAN."