A VÁCI KÖZÉLETI EGYESÜLET KIÁLL IZRAEL MELLETT – KÖZLEMÉNY

A Váci Közéleti Egyesület közleményt adott ki arról, hogy a nehéz órákban kiáll Izrael mellett és elfogadhatatlannak tartja az Izrael civil lakosságát ért brutális kivégzés-sorozatot. Selmeci György, az egyesület elnöke szerkesztőségünkbe eljuttatta a közleményt, amit most teljes terjedelmében, változtatás nélkül teszünk közzé.

***

Sajtóközlemény

„A Váci Közéleti Egyesület kötelességének érzi, hogy ezekben a nehéz órákban kiálljon Izrael mellett, illetve a hazánkban és városunkban élő zsidó származású, identitású emberek, valamint az Izraelben élő hozzátartozóik mellett.

Elfogadhatatlannak tartjuk azt az Izrael civil lakosságát ért aljas, embertelen és sátáni, brutális kivégzés-sorozatot, amit az elmúlt napokban végrehajtottak a Hamasz terroristái.

Ártatlan csecsemőket, gyerekeket, fiatalokat, gyermekeit nevelő és védelmező szülőket és időseket a lehető legkegyetlenebb módon, válogatás nélkül végeztek ki az emberi mivoltukból teljesen kivetkőző gyilkosok.

Hálásak lehetünk, hogy Európának van még egy védelmező bástyája a Közel-Keleten, Izrael állama, aki helyben leköti ezeket a sátáni lényeket, és ezáltal védelmezi kontinensünket kegyetlen agressziójuktól!

Fontos hallatni a hangunkat, mert megint megmutatkozott, hogy a világ az abnormalitás felé halad. Most még béke van Európában, béke van Magyarországon, béke van Vácon. De azzal is tisztában kell lennünk, ahogyan láttuk a COVID, az orosz-ukrán háború, vagy most Izraelt ért aljas és brutális támadássorozat esetén is, hogy pillanatok alatt megjelenik a baj.

Azért kell itt Európában, hazánkban és Vácon is kiállni, felszólalni, támogatni és imádkozni Izraelért a gonosz elleni háborúban, mert Európa időzített bomba lett.

Aggasztó és teljességgel elfogadhatatlan, hogy egyes nagyvárosokban bevándorló hátterű tömegek tánccal és örömujjongással ünneplik a sátáni kegyetlenségeket!

Az Izraeli események kimenetele nagyban befolyásolja Európa, Magyarország és Vác jövőjét is!

A mi Urunk Jézus Krisztus őrizze meg Európát, Magyarországot és Vác városát!

Isten áldja meg Izraelt, Isten áldja meg Jeruzsálemet!”

 

Tisztelettel:

Selmeci György

Váci Közéleti Egyesület

Elnök

***