MATKOVICH A HETI RENDSZERES BESZÁMOLÓIBAN MÉLYEN HALLGAT A CSALÁDI INGATLAN CÉG BOTRÁNYÁRÓL

Matkovich Ilona vasárnaponként rendszeresen beszámol arról, hogy – szerinte – mennyi szuper dolog történt Vácon és, hogy – szerinte – önhibájukon kívül milyen problémákkal kell megküzdenie a hivatalának. Arról viszont módszeresen elfelejt írni, hogy a családtagjaihoz köthető ingatlanbotrány mennyi váci életét keseríti meg.

Mélyen hallgat Matkovich Ilona azokról a bizniszekről, amelyek a fiához köthetőek és a váciak foggal-körömmel tiltakoznak ellene. Ilyen például a Kőhíd utcánál épülő társasház.

Mint, ahogy arról már többször beszámoltunk, dühösek és elkeseredettek a lakók a váci polgármester fiához köthető társasház megépítése miatt. A hatalmas zöld területen elindultak a munkálatok, amelynek során Vác város polgármestere, Matkovich Ilona fia, Pajor Dániel érdekeltségbe tartozó cég, négyemeletes társasházat épít erre a területre.

Az építkezés elindítása óriási botrányt kavart, volt ott minden: a lakók tiltakoztak, volt, akihez mentőt és rendőrt is kellett hívni, mert megsérült a lába az egyik nehézgépjármű miatt. Erről itt írtunk.

Ősfákat vágtak ki, amiért nem csak az ott élők elkeseredettek, hanem azok a madarak is, amelyeknek így egy szempillantás alatt tűnt el az otthona. Erről itt írtunk.

A témával kapcsolatban korábban készített videót itt nézhetik meg:

Az ott épülő lakásokat egyébként elképesztő összegekért árulja Matkovich fia, van olyan lakás, amely 221,5 millió forintba kerül.

Erről legfrissebben itt írtunk:

VOLT ÖNKORMÁNYZATI INGATLANON, EGYMILLIÓ FORINTOS NÉGYZETMÉTER ÁRON ÁRULJA A LAKÁSOKAT A MATKOVICH GYEREKE

***

Itt tekinthetőek meg régebbi anyagaink:

BOTRÁNYOS INGATLANBERUHÁZÁS A KŐHÍD PARKNÁL – A HÍRTV VIDEORIPORTJA

ÉS MEGTÖRTÉNT, AMIT ELŐRE JELEZTÜNK: SZAKMÁNYBAN VÁGJÁK KI A FÁKAT A MATKOVICH FIÁHOZ KÖTHETŐ ÉPÍTKEZÉSEN – VIDEÓ LAKOSSÁGI TILTAKOZÁSRÓL

ELINDULT A VÁCI POLGÁRMESTER FIÁHOZ KÖTHETŐ ÉPÍTKEZÉS A KŐHÍD LAKÓPARKNÁL – VIDEÓ