NÁCI, PERVERZ, KORRUPT – EZ AZ INOTAY ÁLTAL VEZETETT VÁCI BALOLDAL

Inotay, Gyurcsány váci embere, a szegény ember váci Mini Petije, az állítólagos jobboldaliságától képes mindent IS (így valójában semmit) képviselni, miképpen ezt kinyilvánította a baloldal miniszterelnök-jelöltje: „ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük”. Inotay Gergely – az igazából csak önmagát képviselő politikai amatőr – helyi képviselőjelöltként a náci, perverz és korrupt váci baloldal élére állt, eközben képmutató módon evangéliumi szentenciákkal szórja tele a kibertért.

Mindezalatt már az ország-világ az elvetemült jobbikos Fehér Zsolt nevű frakciótársáról beszél, addig a váci baloldal, Inotayval az élén még mindig árulkodóan hallgat arról, aki vállalhatatlan politikai és erkölcsi kijelentésekkel teli lapban terjesztette a legsötétebb politikai, szellemi és szexuális eltévelyedéseit.

Fehér Zsolt jelenleg Inotay Gergely frakciótársa, aki mellé a kampánya során ki is állt!

Fehér Zsolt „Zsizsik” az ArboNyúz szerkesztőjeként megjelentette a szexuális önkielégítéseiről, fekáliából készült ételreceptjeinek ismertetéseiről szóló írásai közé beékelve tálalta olvasóinak még a náci ideológiával átitatott politikai szövegeit is. Ezekből egyértelműen kiviláglik, hogy Fehér sose álmodott demokráciáról, inkább mindig is totális diktatúrát szeretett volna, számos helyen a lapjában müncheni sörpuccsra asszociál, „Fehér-különítményről” beszél.

Meghirdette a Fehér-doktrínát is, amelyben segítségül hívta volna a Gestapo megújított intézményét. Ebben is követendő példája ismét a náci Németország volt! A demokrácia ezen ellensége jelenleg a közjóból majdnem egymilliós fizetésben részesül, miközben ugyanezen lapjában fiatal nők megevéséről és a városháza oldalában való megerőszakolásáról fantáziál.

Fehér Zsolt az ArboNyúzban megjelentetett egyik legelvetemültebb gondolatmenete.

„Az a vád, hogy nácik vannak a testületben, semmivel nem igazolható.” – írja Inotayék közleménye, amiben kiállnak a rasszista és antiszemita kijelentéseket tevő Fehér Zsolt és Tótváradi-Nagy Bence mellett.

Inotay Gergely baloldali képviselőjelölt fontosnak tartotta személyesen külön is kiállni Fehér Zsolt mellett, annak ellenére, hogy a váci náci képviselők az alábbi vállalhatatlan kijelentéseket tették:

Fehér Zsolt rasszista és perverz gondolatainak kimeríthetetlen tárháza itt olvasható, szigorúan csak 18 éven felüliek számára!

Az alább felsorolt városházi intézkedések több mint korrupció gyanúsak, bár Inotay folyamatosan hordja a korrupció ellenesség kék szalagját, de sohasem nehezményezte

  • Matkovich mutyi nevű rovatba már összegyűjtöttük a családi építési-, gasztro-vállalkozásokkal való városházi összefonódásokat,
  • gyanús váci közbeszerzéseket,
  • indokolhatatlan mennyiségű helyi közvagyon kiárusítását,
  • a városi kézben lévő sportintézményeknél valószínűleg visszaélések megtörténtét (rendőrségi feljelentés is történt),
  • a Kosdi úti körforgalom felújításánál feltehetően túlárazás történt (ha beigazolódik, rendőrségi ügy lesz ebből is),
  • hatszoros emelkedés történt négy hónap alatt Vácon egy buszmegálló megépítése kapcsán,
  • még el sem indult, de már hétszeresére nőtt a Márvány tér felújítása.