ORSZÁG-VILÁG MÁR AZ ELVETEMÜLT FEHÉRRŐL BESZÉL, DE A VÁCI BALOLDAL MÉG MINDIG SOKATMONDÓAN HALLGAT RÓLA

Két testületi üléssel ezelőtt a váci nácikat a jobboldal lemondásra szólította fel, de Inotay akkor kiállt mellettük, Matkovich pedig kevesellte a bizonyítékokat arra, hogy a frakciója e két képviselője náci lenne. Azóta hiába ömlenek a bizonyítékok, de Inotayék lapítanak! Talán megint csak abban reménykednek, hogy mint eddigi minden stiklit, majd ezt is megúszhatják az elhallgatással?!

A VáciVilág ezidáig már számos cikkben igyekezett a Váci Anonymus forrásait felhasználva leleplezni Fehér Zsolt eddig a választók és a váci nagyközönség elől nem véletlenül rejtegetett szellemi előéletét.

Azzal az Arbo Nyúz nevű, összesen harminckét lapszámot megélt, Fehér által szerkesztett „kiadvánnyal” foglalkozik e sorozat, amelyről a legkevesebb ami elmondható, hogy a legsötétebb politikai, szellemi és szexuális eltévelyedések kimeríthetetlen tárháza.

Egy végtelenül elvetemült, aljas, és minden tekintetben súlyosan deviáns személyiség képe bontakozhat ki azok előtt, akik eddig vették a bátorságot és belemerültek a VáciVilág tényfeltáró írásainak olvasásába. A lap „FEHÉR PLÜSSHITLER VÁCINÁCI ZSIZSIK ZSOLT, VÉGED VAN!” című írásában megjelent, az Arbo Nyúz-ból kimásolt képeket közöljük és szemlézzük a VáciVilág néhány, hozzájuk fűzött gondolatát.

Fehér ezen politikai szövegei a szexuális önkielégítéseiről és fekáliából készült ételreceptjeinek ismertetéseiről szóló írásai közé beékelve olvashatóak. A VáciVilág szerint a személyisége az Arbo Nyúz alapján így már jól dokumentált, felhasználhatná akár a National Geographic is a „Miből lesz a náci?” című sorozatában, amely azokat a személyiség-torzulásos folyamatokat igyekszik nyomon követni, aminek végeredménye az, hogy egy EMBERBŐL egyszer csak kibújik a NÁCI. Fehér sose álmodott demokráciáról, inkább mindig is totális diktatúrát akart, itt is a müncheni sörpuccsra asszociál e bajusz nélküli Plüsshitler, aki „Fehér-különítményről” beszél, amikor még ahhoz is gyáva, hogy tetteiért felelősséget vállaljon és lemondjon.

E pár soros opus nem volt éppen a VáciVilág idézetei között, de mindenki számára világossá teszi, hogy mi a patológiai alapja annak, hogy valaki nácivá váljék.

Látjuk, igyekszik jól öltözött lenni, hiszen a fővárosba jár iskolába, horogkeresztes pólót reklámoz. A zsinagóga-építés szóvá tétele mellett ismét láthatjuk beteges ragaszkodását a „az emberi végtermék” iránt, minden alkalmat megragad arra, hogy erről szólhasson.

Rendben is lehetne minden, csak vannak itt ezek a „galíciai jöttmentek”, akik neki sosem ártottak, pusztán más vallásúak, de ez számára lényegtelen. Azt is látjuk, hogy elveit pillanatok alatt feladja, hiszen most az akkor hazaárulónak tartott baloldaltól kapja a pénzét. Persze nem lepődünk meg rajta – jegyzi meg az idézet mellé a VáciVilág.

Vitaestre is járnak az Arbo Nyúz ifjú hősei, de ott sem minden fenékig tejfel, mert nem beszélnek nyíltan az emberek! Mi kimondjuk, a „NŐ” az „idegen érdekeket szolgáló” Jeruzsálemre gondolt, Matkovich Ilona figyelmébe ajánlva, ismét Izrael!

Fehér szerint nem lenne kötelező sajnálni az áldozatokat, de a média azt sugallja, hiszen ha nem lett volna izraeli űrhajós, akkor nem kapott volna ekkora figyelmet ez a tragédia!

Ha nincs rend, akkor „városatyánk” erre is tudja a megoldást, meghirdeti a Fehér-doktrínát, és segítségül hívná a Gestapót. Követendő példája ismét a náci Németország! Ha a demokrácia ennyire alkalmatlan mindenre, akkor mi keresni valója Fehérnek a közéletben, amiből ma olyan jól él? Valóban úgy gondolja, hogy neki ez jár, a „galíciai jöttmenteknek” meg a haláltábor?

Hibás volt a háború utáni igazságszolgáltatás, még szegény Göringéket is elítélte a bíróság! Matkovich Ilonánál itt megszólal-e már az a bizonyos vészcsengő?

Egy áldozatokon poénkodó auschwitzi vicc, Matkovichnak kellenek-e még további bizonyítékok?

Valamint azért még álljon még itt a végén egy kérdés Fehér Zsolt női frakciótársaihoz, Jess Kingához és Matkovich Ilonához, hogy tudják-e kit védenek így foggal-körömmel? A hölgyek a frakcióban hogyan értékelik ezt a Zsizsik-poént?

Ha Fehér az Önök kárán viccelődik és nem a holokauszt áldozatain, akkor is vicces fiú ez a Fehér gyerek?

A VáciVilág cikke zárásaként már-már megválaszol Matkovichnak, de egyúttal a lánygyermekes Inotaynak és mindenkinek, akinek ebben a baloldali konglomerátumban lányai vannak:

„Matkovich Ilona többgyermekes anyaként és városvezetőként nem szólal fel egy kislány megerőszakolását, meggyilkolását, majd újbóli megbecstelenítését humoros történetként leíró, náci eszméket népszerűsítő képviselőtársa ellen. A fentiek alapján az, hogy emberileg és politikailag méltatlan a polgármesteri címre, nem megkérdőjelezhető tény. Vonja le a következtetéseket!”