INOTAY NEM HAJLANDÓ ELSZÁMOLNI SEM A KÖLTSÉGEKKEL, SEM A HOMÁLYOS TÁMOGATÁSAIVAL – GYŰLÖLKÖDNI VISZONT MÁR JÓL TUD

Gyurcsány váci jelöltje, Inotay Gergely a Nagy Mestertől igen hamar elsajátította a módszereit, a jobboldaliak MEGFENYEGETÉSÉT. A VácOnline korrekt sajtókérdésére: „Kérem, segítsen olvasóinknak eligazodni abban, hogy mely önkormányzati munkákat végzett az előválasztási kampányidőszaka alatt, valamint eddig mekkora összegbe került a kampánya?” – nem a közéleti sajtóban normál módon, hanem szokatlanul agresszív hangnemben, nyílt levéllel a közösségi oldalán reagált. Valójában közben nem is válaszolt a feltett kérdésre, egyértelműen kiderült, hogy nem hajlandó elszámolni sem a költségekkel, sem a homályos támogatásaival.

Inotay ezzel végérvényesen azonosult a gyurcsányi fenyegetőzéssel! A Nagy Kiegyenlítő, a Béke Barátja álarcát Inotay ezzel végképp levette.

E levelében is – immár számos hasonló tartalmú posztja után – megint jogilag ingoványos talajra tévedt, hiszen valós tények, konkrétumok NÉLKÜL újra azzal vagdalkozik, hogy a VácOnline közpénzt kapott.

Viszont azt valós dokumentumok támasztják alá, hogy

A tények tehát nem zavarják Inotayt, aki szemmel láthatóan szívesebben turkál váci alpolgármesterként vidéki civil szervezetek zsebében, mint hogy a rábízott közpénz jobb sorsával törődne.

Teljes szereptévesztésben van, hiszen

  • a sajtónak valóban dolga a közszereplők számonkérése, hogy azok gondosan bánnak-e a közpénzzel,
  • de neki nem feladata az általa nem kedvelt civilek után szimatolni, és a neki nem tetsző újságírókat vegzálni.

Egyébként az ismeretes, hogy Inotay csak a kisemberekkel tud arcoskodni,

Viszont nincs egy rossz szava sem

  • az ünneplő magyarokat lovasrohammal szétverő, kampánykörútján idős urak arcába fröcsögő, újságírókat, művészeket vagyonelkobzással fenyegető Gyurcsányról, sőt így tetézi a Mesterét: „2022 tavaszától az ilyen propagandisták ismét megtanulhatják, hogy milyen tisztességes munkából megélni a helyi fejlesztések elől elvett pénz helyett.”
  • a Matkovich család feltárt zavaros céges ügyeiről sem,
  • Kiss Zsolt pártpénz-sikkasztással rabosított alpolgármester kollégájáról,
  • Ferjancsics elképesztő machinációiról,
  • az általa is annyiszor emlegetett, végül is kudarcba fulladt „apámuram világgal” való  elszámoltatásról!

Olvasóinknak egyúttal azt tanácsoljuk: vigyázzanak, hogy mit írnak emailben Inotaynak, Gyurcsány váci jelöltjének – mert az Önök privát levelét is nyilvánosságra hozhatja – ha azt az önös érdeke úgy szolgálja.