A JOBBIKOSOK BUSÁS JÖVEDELMEI 1. – FEHÉR ZSOLT ÁRULÁSÁNAK JUTALMA MAJDNEM HAVI EGYMILLIÓS FIZETÉS

A Jobbik elnöke, Jakab Péter egy napokban elhangzott baloldali kampányműsorban ribilliónak, rendbontásnak minősítette a 2006-os őszi eseményeket. Jakab tehát teljes mértékben átvette a főnöke, Gyurcsány Ferencnek a narratíváját, úgyhogy Jakab Péter szerint tehát szemet kilövetni, az emberek közé lovasrohamot vezényelni, a békés tüntetőket megverni nem számít problémásnak. Fehér Zsolt hallgatásából világosan kitetszik, hogy a váci jobbikos képviselő sem gondolkodhat másként, hiszen elfogadja a helyi baloldali koalíció búsás anyagi javadalmazását.

Egykor a Jobbik világra-jöttének ideje – így a váci Jobbiknak is bizonyára – a 2006-os őszi utcai események voltak. Pont e napokban emlékezünk meg éppen Fehér Zsolt mai elöljárójának, Gyurcsány Ferencnek őszödi beszédének 15. évfordulójáról, amelyben egy elcsalt választás kapcsán arról beszélt a volt miniszterelnök, e baloldai politikai szélhámos, hogy „hazudtunk reggel, délben és este”…

Azóta fordult az idő, és a jobbikosok átállásának/árulásának – például Váconaz Összefogásban való részvételüknek forintban is kifejezhető búsás ára lett!

Vegyük hát most sorra az általunk azon vélhető Júdás-ezüstöknek összegét, amiért az Összefogás színeiben a váci jobbikosok sorra eladták magukat a baloldalnak azért, hogy Gyurcsány csapatába kerülhessenek:

Elsőként tekintsük meg Fehér Zsolt vagyonnyilatkozatát, amelyben a tavalyihoz képest csak egy új jövedelem szerepel, így hát a jelenlegi jövedelme a júliusi adatok szerint az alábbiak szerint alakult:

Jobbik Magyarország Mozgalom megbízási szerződés: 20.000 Ft
Jobbik Alapítvány:                                                                       500.000 Ft
Pest megye:                                                                                     159.000 Ft
Felügyelő Bizottság:                                                                        85.000 Ft
Bruttó képviselői bér:                                                                 190.000 Ft

A majdnem havi 800 ezer forint jövedelemért úgy tűnik, megéri elárulni bármilyen ügyet egy váci jobbikosnak.

Aki ismerte ezelőtt Fehér Zsolt „szakmáját”, annak döbbenetes lehet ez a mai anyagi előremenetele!