INOTAYÉK TÖBB MINT ÉVI 40 MILLIÓ KÖZPÉNZT KÖLTENEK PROPAGANDA MÉDIÁRA

Önök szerint mennyi közpénzükbe kerülhet az az önpromóciós városházi sajtó, amely nem a valós eredményeivel, hanem a nyomtatott és elektronikus sajtójában nyomuló egyre közönségesebbé váló agitációs propagandájával igyekszik a hatalmát meghosszabbítani? Idén vajon hány forintot öntenek abba, hogy minden nehézség esetén folyamatosan visszamutogassanak az előző vezetésre, szidják a kormányt, viszont a legcsekélyebb tettüket egekig magasztalják, valamint elhallgattassák hamis vádakkal vagy karaktergyilkos eszközökkel a velük ellenzékben lévő váciakat és cenzúráztassák a városházi közösségi felületeket? Utánajártunk!

Ebben segítséget nyújtott a költségvetés ide vonatkozó dokumentuma:

2021. évi költségvetésből az ide vonatkozó oldal

2021-ben a szervezési és tájékoztatási feladatokra 65.559.000 Ft áll rendelkezésre, amelynek 67,5%-át, azaz 44.257.000 Ft-ot szántak a diktatórikus propagandájukra.

39.000.000 Ft   Váci Városimázs Kft. támogatása és a Váci Hírnök kiadása,
1.845.000 Ft       internet karbantartás,
1.812.000 Ft        városi újságok és hirdetések,
1.600.000 Ft       vac.hu oldal fejlesztésére.

Tehát az ún. szervezési és tájékoztatási feladatok ellátására szánt összeg 2/3-át használják fel az önfényezésre, valamint a nekik nem tetsző váciak gyalázására!

E kontroll nélküli pazarlás láttán pár súlyos közéleti problémára szeretnénk felhívni a figyelmüket!

  • Inotay, aki nyilvánvalóan mára Gyurcsány váci embere lett, ellenállt-e valaha is ennek az irdatlan költekezésnek? (Még a saját kampányköltségeivel sem volt hajlandó elszámolni! Munkaidejéről nem is szólva!)
  • Látnak, olvasnak-e ezekben a propaganda kiadványokban a képviselő-testület harmadát kitevő, önállóan megszólaló ellenzéki képviselőket vagy csak mindig az Összefogás interpretálásában tájékozódhatnak a tevékenységeikről?
  • Kaptak-e a megtámadottak lehetőséget ezeken a felülteken arra, hogy reagálhassanak a városházi sajtóban a baloldali képviselők agresszióira?
  • Megjelent-e ezekben a kiadványokban valaha is a baloldaltól eltérő politikai állásfoglalás?
  • Kaphatott-e bármelyik váci „civil” polgár, akit megtámadtak ezekben a „sajtótermékekben” lehetőséget arra, hogy válaszoljon ezeken a felületeken?

Ha bármelyikre igen a válaszuk, akkor kérem, jelezzék szerkesztőségünknek!

E felsorolásból feltehetően még hiányoznak a szerkesztőségeik személyi ráfordításai és az ellenzékükben álló sajtó jogi eszközökkel való elhallgattatásának ügyvédi költségei.