A VÁCI DROGOSOKON HÜLYÉSKEDŐ TÓTVÁRADI-NAGY BENCE KÁBÍTÓSZERÜGYI KONFERENCIÁN VETT RÉSZT

A saját közösségi oldalán tette közzé a hírt az a baloldali képviselő, aki márciustól a szegényekre és nehéz sorsú váciak megsegítésére szolgáló intézményben, azoktól elvéve a rájuk is szánható pénzt, csak nagyon nehezen indokolhatóan tölt be busás fizetéskiegészítésként egy állást.

Annak ellenére töltheti be a szociális receptorok hiányát már többször bizonyító, elvtelen politikus, hogy

Úgyhogy a kinevezésével és a konferenciára való delegálásával ezúttal is sikerült a városházának felülírnia a „kutyából sosem lesz szalonna” magyar szólás érvényét.

Így szólt az Inotaytól az ugyan megszokhatatlan, de újra a szeretet és a humánum megoperettesített, negédes hangján szóló poszt:

„Tótváradi-Nagy Bence képviselőtársammal képviseltük Vácot a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum konferenciáján. Fontos lenne új alapokra helyezni a helyi drogstratégiát. Összefogni az érintetteket, megszólítani az érdekelteket. Nagyobb hangsúlyt kell helyezni az értelmes elfoglaltságokra, mint elsődleges prevencióra, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a drogok – különösen a dizájnerdrogok – használata jelentősen visszaszoruljon.”

És így megy a kommentálás, amikor a szétesett dizájner-drogosokon gúnyolódik a jobbikos képviselő: