A váci jobbikos képviselő a koronavíruson viccelődik

Tótváradi-Nagy Bence – eredetileg Jobbik színeiben bejutott balliberális – váci városatya Facebook bejegyzésében a koronavíruson humorizál. Egy politikusnak meg kell védeni az embereket, és nem viccelődni a valós veszélyen. Egy képviselőtől az ilyen magatartás felháborító és felelőtlen! Matkovich Ilona polgármester tegye helyre koalíciós partnerét! A koronavírus nem vicc!

A váci Jobbik a kilakoltatások után ismét megmutatta, mennyire érzéketlen a kiszolgáltatott embereket fenyegető veszélyek iránt. Tótváradi-Nagy Bence önkormányzati képviselő most éppen az elmúlt időszak egyik legkomolyabb járványán, a koronavíruson viccelődik. A koronavírus kapcsán az alábbi „viccet” gondolta a legfontosabbnak megosztani a Facebookon:

Miután kritikus kommentek jelentek meg bejegyzésével kapcsolatban, nemhogy elnézést kért volna viselkedéséért utólag, hanem továbbra is kiáll ízléstelen mondatai mellett, sőt jogi eljárásokkal fenyegetőzik. Továbbra is fenntartja, hogy jó vicc a koronavíruson humorizálni. Nem a védekezés fontosságáról, a megelőzésről, vagy az idősek védelméről ír, hanem inkább a röhögő fejekről.

Újabb bejegyzésében még büszke is tettére. Teszi mindezt olyankor, amikor világszerte orvosok és ápolók milliói küzdenek napi 24 órában a betegek egészségéért, amikor minden országban versenyfutás zajlik az idővel, amikor igazán szükség van az összefogásra, amikor a politikusoknak önmérsékletet kellene tanúsítani és példát kellene mutatni. De nem negatív példát!

Ahelyett, hogy ő is szeretteire vigyázna, vagy a környékén élő időseknek ajánlaná fel a segítségét, a közösségi médiában humorizál az egész életünket megváltoztató világjárványról.

Ilyen egy igazán érzéketlen és pofátlan politikus. A humánus városvezetést ígérők most újra kimutatták a foguk fehérjét, és bebizonyították fölfuvalkodottságukat, embertelenségüket és érzéketlenségüket. Egy képviselőtől az ilyen magatartás felháborító és felelőtlen! Matkovich Ilona polgármester tegye helyre koalíciós partnerét! A koronavírus nem vicc!

FRISSÍTÉS:
Matkovich Ilona polgármester azonban nemhogy nem csitította politikustársát, de inkább maga is felült a “koronavírus-humor” vonatra: maszkos Petőfivel és koronát törő idézettel emlékezett meg a nemzeti ünnepen. Főként, hogy kormányellenes akuálpolitikai áthallása is lehet versrészletének.