TÓTVÁRADI, A JOBBIKOS KÉPVISELŐ EGY JÓT GÚNYOLÓDOTT A VÁCI DROGHELYZETEN

A napokban a Váci Élet csoportba egy megrendítő képösszeállítás került ki a szerencsétlen váci drogosok legutóbbi hétvégéjéről. Lassan talán minden helybéli számára ismeretessé vált az, hogy immár pár hónapja „beállt zombik” sokasága lepte el a belvárosunkat. Manapság a szintetikus pszichedelikus szerek következtében élőhalottakká válók sokasága kóborol a városunk központjában, kéreget, valamint némelyikük komoly félelmet kelt a belvárban. Nemrégiben a Váci Világban jelent meg az, hogy van például egy férfi, aki minden arra járót leköpköd… Vác lakói nyilvánvalóan nem kérnek ebből! Tótváradi-Nagy Bence a Szociális Szolgáltatások Háza intézményének március elsejétől a szociális és egészségügyi vezető szervezője így nyilatkozott erről a jelenségről: 

A Facebook-on mindeközben folyamatosan a fennen hirdetett „felelős városvezetés” szlogent hangoztató, de a valóságban ennek semmi jelét nem mutató városvezetés a lelketlenség egy újabb példáját adta az által, hogy Tótváradi-Nagy Bence jobbikos képviselő KIRÖHÖGTE ezt a helyi, iszonyú, drogos helyzetet… Íme:

„A csináljunk rendet”-ígéret helyett az Összefogás jobbikosa e „humoros” önkormányzati képviselői lájkban kifejezésre juttatta azt, hogy nem érez semmiféle feladatot, felelősséget  a drogos váciakkal kapcsolatban, csupán arra volt képes, hogy egy vicces kedvű szmájlit nyomjon.

A város azért többet várna e tragikus helyzet kapcsán egy megválasztott, és valóban felelős városvezetőtől, mint egy vigyorgó arcocska.

@tiktok_volvo_tiktok

#vác szólj ha foryou 😂❤️ #vác #foryou #nekedbe #carlofamily

♬ Slim shady – Jack Mcgoldrick