Új CitizenGo petíció újra az élet pártján

Tartsuk észben a ma 100 éve született II. János Pál pápa szavait, és vegyük ki a magunk részét az élet melletti küzdelemben – írja CitizenGo, amely olyan aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. A petíciós oldal azon dolgozik, hogy a hatalmon lévők tiszteljék az emberi méltóságot és az egyén jogait.

A legfrissebben az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az ENSZ nemzetközi közegészségügyért felelős szakosított szerve átlépve hatáskörét

nemzetünk, családjaink és gyermekeink érdekeivel ütköző globalista programokban vesz részt.

A WHO az úgynevezett átfogó szexuális nevelési alapelveiben többek között

0 és 4 év közötti gyermekek számára történő maszturbáció oktatását, valamint a különböző megválasztható gender identitásokat propagálja.

Látjuk, hogy a célkeresztben a gyermekek vannak. A szervezet az abortuszóriás Planned Parenthooddal karöltve egy olyan generáció kinevelésében vesz részt, amely tagjai a megtartó családot elutasítják, és önpusztító életmódot folytatva csúcsra járatják a hedonista, individualista életformát.

A WHO a koronavírus-járvány csúcspontján is az abortuszhoz való hozzáférést követeli világszerte.

Talán csak legyintünk erre, hisz annyi hasonló hírről hallunk nap mint nap. Meg kell értenünk a helyzet súlyosságát:

2020-ban a közegészségért felelős világszervezet védekezni képtelen emberek megölése mellett kampányol.

Folytatódnia kell mindenképp ennek az irányvonalnak? Ha a világon elég ember és elég nemzet mond rá nemet, a WHO változtatni fog.

Ameddig csöndben eltűrjük, hogy a halál kultúráját hirdessék, addig meg is fogják tenni.

A családbarát államok a legjobban azzal fejezhetik ki a nemtetszésüket, ha leállítják, vagy ahhoz a feltételhez szabják a WHO támogatását, hogy nem adja a nevét a jövőben család- és életellenes programokhoz.

CSATLAKOZOM A FELHÍVÁSHOZ