Jótékonysági Adventi Vásár a Búzaszemben

2018. december 9-én, Advent második vasárnapján Jótékonysági Adventi Vásárt rendeznek a gödi Búzaszem Iskolában. Az immáron kilencedik alkalommal megvalósuló illatos, színes, ünnepváró vásári forgatagban egyedi kézműves portékákkal, teaházzal és forralt borral, mesesarokkal és élő zenével várják az érdeklődőket.

Minőségi kézműves portékák: fazekas termékek, bőrműves áruk, többféle kézműves szappan, natúr kozmetikumok, többféle méz, mézeskalács, szőttesek, nemezelt tárgyak és játékok, textiljátékok, ékszerek gyöngyből, kerámiából, kavicsból, üvegből, ásványokból és drótból, nemezből, tűzzománcból és könyvből (nem elírás), egyedi pólók, ruhák, táskák, néptáncos ruhák és viseletek, festett bútorok, kosárfonott termékek, karácsonyi díszek, kézműves alapanyagok, társasjátékok, gyertyák, birsalmasajt, házi lekvárok és szörpök, dekorációk, játékok, könyvek

Az árusok között találkozhatunk: Szegedi Katalin, Szalma Edit és Kállai-Nagy Krisztina könyvillusztrátorokkal, képzőművészekkel is.

A vásár idején kézműves foglalkozások és mesék szórakoztatják a kisebbeket, míg a szülők gyönyörűséges termékeket vásárolhatnak:

– 11 órától Horti Zoltán a Görömbő Kompánia mesemondója mesél

– 12 órától Heinzinger Mika koncertje

– 14 órától Napra-forgó Luca napi játszó – a néphagyományt elmesélő bábelőadás

– 15 órától mesét mond Csíki Lóránt

Kézműves foglalkozások a vásár ideje alatt:

– gyertyamártás a Csíki Kézműves Műhely vezetésével

– kötélverés a Lámpás ’92 Alapítvánnyal.

Akik megéheznek, vagy megszomjaznak, azok karácsonyi süteményekkel kényeztethetik magukat az emelten lévő Teaházban, ahol az édes és sós finomságok mellett szendvicset, teát, kávét és üdítőt is vásárolhatnak, vagy finom sült kolbászt ebédelhetnek az épület mögötti ebédlőben.
A Búzaszem Iskola Jótékonysági Adventi Vására egy igazán jó programnak ígérkezik az egész család számára.

Vásár kezdés 2018. december 9-én 10 órakor, vásár zárás 17 órakor.

Cím: Búzaszem iskola, Göd, Vécsey utca 1.

https://www.facebook.com/events/254221528608895/

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!