DR. VÁNYAI LÁSZLÓ, A FIDESZ-KDNP KÉPVISELŐJELÖLTJE: TUDOK ÉS AKAROK DOLGOZNI A VÁROSÉRT

Dr. Ványai László a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a 4. egyéni választókerületben.

„Dr. Ványai László vagyok, 43 éves, feleségemmel kettő fiú- és egy lánygyermeket nevelünk, Vácon.

A Szegedi Tudományegyetemen szereztem jogi diplomát és családjogi szakjogász képesítést. Minisztériumokban civil szervezeti szakértőként jogalkotási területen dolgoztam. Előmenetelemet a szakmai munkámnak, és nem a politikai kapcsolatoknak köszönhetem. Felsővezetői szintig jutottam, majd a közjegyzői karban helyezkedtem el. Feladataim ellátását mindig a közszolgálati szemlélet jellemezte. Önkéntesként civil szervezeteknek segítek jogi kérdésekben. Angolul tárgyalási szinten, olaszul és németül társalgási szinten beszélek.

A KDNP Vác Városi Szervezetének előbb titkára voltam, majd 2023 ősze óta elnöke vagyok. A közélettel 2002. óta foglalkozom, de választáson jelöltként először veszek részt. Nem megélhetési okból indulok a választáson, hanem mert tudok és akarok dolgozni a városért. Képviselőként kiemelt figyelmet fogok fordítani a közlekedésbiztonságra és a közterületek állapotára. Elképzelésem szerint a közszolgáltatások megfelelő szervezésével a város működését fenntarthatóvá és fejleszthetővé kell tenni.

Több munka, kevesebb politika: az embereket a kézzel fogható eredmények érdeklik. Ehhez kérem a választópolgárok bizalmát és támogatását. Örülök, hogy olyan jelölt csapat tagja vagyok, akiknek mindegyike a város szolgálatát tekinti célnak.”