VÁCI FIDESZ-KDNP: MONDJON LE FEHÉR ZSOLT ÉS AZ ŐT ÉVEK ÓTA VÉDŐ MATKOVICH ILONA! – M1 HÍRADÓ SZEMLE

Távozásra szólította fel a pedofilbotrányba keveredett Fehér Zsoltot és az őt évek óta védő Matkovich Ilonát a váci Fidesz-KDNP. „Ez a váci baloldal jelenlegi morális, erkölcsi mércéje” – erről Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje beszélt a témában szervezett sajtótájékoztatón, amiről az M1 Híradó is beszámolt.

Az M1 tudósítását a váci Fidesz is megosztotta a közösségi oldalán, egyúttal hozzáfűzték: a pedofilbotrányba keveredett Fehér Zsolt képviselő távozása önmagában nem elég, ugyanis Vác jelenlegi baloldali polgármestere, Matkovich Ilona a hallgatásával áll ki mellette.

Imre Zsolt szerint „ez abszolút összeférhetetlen, méltatlan a polgármesteri pozícióhoz, éppen ezért föl is szólítottuk őt is és a képviselőt is, Fehér Zsoltot a közéletből való távozásra. Mondanom sem kell, a mai napig nem kaptunk semmiféle választ. Nem is csodálkozunk ezen, mert a baloldalon semminek nincs következménye”. Hozzátette, ha a két baloldali politikus nem vállalja a felelősséget a lemondással, akkor reméli, hogy júniusban a választópolgárok döntenek majd a sorsukról.

Az M1 Híradó videóját itt nézhetik meg.