MÁR JOBBOLDALI ÉS FÜGGETLEN POLGÁRMESTERJELÖLTEK IS VANNAK, CSAK MATKOVICH ÚJRAINDULÁSÁRÓL NINCS MÉG TOVÁBBRA SEM DÖNTÉS

Már közel két hete bejelentették, hogy Imre Zsolt a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, a múlt héten pedig arról is beszámoltunk, hogy Dodek Norbert függetlenként indul a polgármesteri címért. Matkovich Ilona újraindulását azonban továbbra is kérdőjelek veszik körbe.

Van már jobboldali és független polgármesterjelölt is tehát, de a baloldalon egyelőre nagy a csend. Gyurcsány Ferenc még mindig nem biztosította támogatásáról a botrányt botrányra halmozó Matkovich Ilonát. Emellett az sem kizárt, hogy Ferjancsics László is ringbe száll a polgármesteri székért, ami a baloldal repedezését bizonyítja.

Vagyis addig, amíg a jobboldali és a független jelölt már a városért tenni akaró programját építi, Matkovichék továbbra is marakodnak.

Imre Zsolt célja, hogy Vác újra a váciaké legyen és ne egy kivételezett család privilégiuma.

Dodek Norbert szerint „egy polgármesternek szabadnak kell lennie. Városának jövője érdekében nem korlátozhatják pártideológiák, az érdekcsoportok által nyakukba ültetett élősködők, kötelezően kiosztandó alpolgármesteri posztok, vagy a városi cégeknél állást követelő megélhetési politikusok. Ennek végett kell vetni!” – írta közleményében.