JUHÁSZ BÉLA LESZ A DK POLGÁRMESTERJELÖLTJE VÁCON?

Politikai körökben azt beszélik, hogy Juhász Béla, jelenlegi sződligeti településvezetőt indítja polgármesternek a Demokratikus Koalíció Vácon. Nem is lenne meglepő, ha a DK nem állna be ismét Matkovich Ilona mögé, miután botrányt botrányra halmoz.

Nem hivatalos információink szerint Juhász Béla ütheti ki pozíciójából Matkovich Ilonát, aki ugyan kuncsorog a pártok támogatásáért, de azok nem állnak be mögé. Gyurcsány Ferenc tavaly november óta nem erősítette meg Matkovich újraindítását a DK részéről.

Mindez a baloldal bizonytalanságát erősíti és azt bizonyítja, hogy Matkovich Ilona teljesítményével már a baloldal sincs megelégedve. Ugyanis ha Vác polgármestere nem a mutyis ügyeiről és a gyerekei botrányos bizniszeiről lenne híres, nem lenne még mindig kérdés, hogy indul-e a júniusi választáson.

Sajtókérdést küldtünk Juhász Bélának és a Demokratikus Koalíciónak is, de cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ a leírtakkal kapcsolatban. Cikkünket frissítjük, ha hivatalos tájékoztatást kapunk tőlük.

Kiemelt kép forrása: juhaszbela.hu.