VÁCI FIDESZ ÉS KDNP: NE FALAZZON TOVÁBB MATKOVICH ILONA FEHÉR ZSOLTNAK!

Közleményt adott ki hétfőn délelőtt a váci Fidesz és a KDNP, amiben Matkovich Ilonát felszólítják, hogy ne falazzon tovább a pedofilbotrányba keveredett Fehér Zsoltnak.

„Matkovich Ilona Vác város polgármestere Gyermekvédelmi Kerekasztalt hívott össze, ahol a gyermekeket szeretné megvédeni. Szép és támogatandó kezdeményezés, amivel teljes mértékben egyetértünk. A gyermekvédelem egyébként is törvényi kötelezettsége a helyi képviselő-testületnek, az ebből eredő feladatokat látványkommunikáció nélkül is el kell végezni. A napirenddel kapcsolatban az a javaslatunk, hogy első pontként szólítsák fel lemondásra Fehér Zsoltot az ifjúságért és az oktatásért felelős bizottság elnökét, aki az általa szerkesztett újságban pedofil tartalmakat jelentetett meg. Védjük meg a váci gyerekeket Fehér Zsolttól! Ne falazzon tovább Matkovich Ilona Fehér Zsoltnak!” – áll a Fidesz és a KDNP közös közleményében, amit Szádoczki Imre és Ványai László elnökök írtak alá.

Mint ismert, Fehér Zsolt volt a főszerkesztője az ARBO NYÚZ című kiadványnak, amiben pedofil tartalmakat, valamint nőgyűlölő és nőket megszégyenítő szövegeket is közöltek.