MÁR RABOK TAKARÍTANAK VÁCON, MERT MATKOVICHÉK ANNYIRA NEM TUDNAK RENDET TARTANI

Tavaly is takarították a közterületeket Vácon a fogvatartottak – számolt be róla a bv.gov.hu. Szükség is van a segítségre a városban, ugyanis időről időre bebizonyosodik, hogy Matkovich Ilonáék képtelenek tisztán tartani a várost.

Egy újabb dolgos esztendőt tudhatnak maguk mögött a börtönök lakói, akik tavaly is országszerte tisztították a közterületeket.

Vácon a Duna-parton húzódó sétányt és kerékpárutat takarították meg a helyi börtönben raboskodók.

„A büntetés-végrehajtási szervezetnek gyakorta hangoztatott, kiemelt célja, hogy minden munkára alkalmas fogvatartott dolgozzon, a társadalom számára hasznos és a saját, majdani hétköznapi életére való felkészítését támogató tevékenységet végezzen” – írja a bv.gov.hu.

Szükség is van a fogvatartottak munkájára, ugyanis Vácot járva a legtöbb helyen elhanyagolt utcák és parkok látványa fogad. Matkovich Ilonáék olyannyira elhanyagolják a köztisztaságot, hogy nemrég a helyi Fidesz, a KDNP és a Váci Polgári Fórum tagjai szedték össze a még tavaly ősszel lehullott faleveleket a Tornyos Pál utcában.

Korábban beszámoltunk arról is, hogy a Szent István tér tele van szeméttel, mintha nem lenne gazdája, pedig Matkovich Ilona a 2019-es kampányban azt ígérte, hogy kiemelt figyelmet fordít majd a köztisztaságra.