LABDARÚGÁS: NÉGY ÚJ IGAZOLÁSSAL ALAKULT TOVÁBB A VÁC VLSE CSAPATÁNAK KERETE

A még javában tartó téli felkészülési időszakban négy váci nevelésű játékossal bővült a Vác VLSE kerete.

A klub megállapodott négy váci nevelésű, hosszú éveken át az egyesületet erősítő futballistával, így tavasszal Nagy Zoltán, Vén Botond, Balogh Balázs és Dömök Enrikó újra a Vác VLSE-ben folytatja pályafutását.

A 21 esztendős középpályás, Nagy Zoltán nyáron igazolt a csoportrivális Veresegyház VSK együtteséhez, ahol ősszel 15 bajnokin 6 gólt szerzett. A 20 éves támadó, Vén Botond szintén nyáron távozott a veresiekhez, ahol az őszi szezonban 14 bajnokin 4 alkalommal talált a hálóba és egyszer a Pest megyei Kupában is eredményes volt. A 19 éves, védőként és középpályásként is bevethető Balogh Balázs szintúgy Veresegyházról érkezett, ő a mostani bajnokságban 13 bajnoki meccsen szerepelt. Dömök Enrikó pedig a megye II-es Vác-Deákvár SE-től érkezik, a 22 esztendős középpályás-támadó 14 meccsen 12-szer talált a hálóba az őszi bajnokikon.

A Pest vármegyei első osztályú bajnokság tavaszi folytatására hangolódva ezen a héten, vasárnap Salgótarjánban folytatja a felkészülési mérkőzések sorozatát a VVLSE csapata.