MÁR NAGYÜZEM VAN A VÁCI REMÉNYSÉG EGYESÜLET VANYEK BÉLA SPORTCENTRUMÁBAN LÉTESÍTETT IGAZI KORCSOLYAPÁLYÁN

Az új év első munkanapján máris beindult a nagyüzem a Váci Reménység Egyesület Vanyek Béla Sportcentruma pályáján ezúttal nem a Honvéd utca felőli részen, hanem a malomhoz, illetve az úgynevezett kisházhoz közelebbi szegletben kialakított valódi korcsolyapályán – nem csoda ez, hiszen itt igazán csúszós élményben lehet részük a látogatóknak.

Köszönet illeti meg ezért a hiánypótló szolgáltatásért (is) a város egyik legnagyobb múltú egyesületét, a jégpálya házigazdáiként a mostani téli időszakban újra nagyon sokat tesznek a tömegsportért, a korcsolyázni vágyók sportos szórakozási lehetőségéért.

Természetesen azért is jár a gratuláció, hogy Pest Vármegye Közgyűlése döntése értelmében a 2023-as évben a speciális sportágak kategóriában (a para sportért vállalt küldetéséért) a VRE érdemelte ki “Az év legeredményesebb Pest Vármegyei Sportszervezete” elismerést. A vármegyei Sportkarácsonyon az egyesület para atlétája, Szőllősi István a speciális sportágak kategóriában “Az év legjobb Pest Vármegyei Sportolója” III. díj elismerésben részesült.