SZERDÁN 12 ÓRÁIG LEHET ELŐNEVEZNI A MIKULÁSFUTÁSRA

Célegyenesben a Mikulásfutás. Már több mint 650 futó jelezte szándékát, hogy rajthoz áll, aminek nagyon örülünk – írják a rendezvény szervezői a közleményükben.

A verseny előtti napokban szeretnénk néhány fontos információt közzétenni a nevezéssel kapcsolatban.

A versenyre szerdán 12 óráig lehet előnevezni, utána automatikusan lezár a rendszer.

Az ovis futásra a helyszínen is ingyenes a nevezés. Ezt a versenyközpontban, a főtéren az információs pult szomszédságában, verseny előtt is meg lehet tenni.

A 2,5 km-es bulifutásra ingyenes az előnevezés. Aki nem nevez elő, annak is van lehetősége az indulásra 2000Ft nevezési díj ellenében.

A hosszabb távokra (5,1 km, 11 km, 21 km, váltó- és kutyás futás) is van lehetőség a helyszíni nevezésre, viszont a verseny napján drágábban, mint előnevezés esetén. A helyszíni nevezőknek nem tudunk Mikulásfutás pólót biztosítani.

Az előnevezettek a verseny előtti délutánon is átvehetik a rajtszámokat

A rajtszámokat a verseny napján a rajt előtt, valamint a verseny előtti napon – december 2-án – is át lehet venni, délután 5 órától 6 óráig. A rajtszám átvétel helyszíne – Cházár iskola tornatermében található, amely a főtér felől megközelíthető.

Aki november 29-én szerdán 12 óráig nem nevezett elő, és az előnevezés díját nem utalta át, annak a verseny előtti délután és a verseny napján a rajt előtt van lehetősége helyszíni nevezésre.

Részletek a www.futavac.hu honlapon találhatók. Itt mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő futamot, és előnevezhet.

Kérjük, figyelmesen olvassák el a versenykiírást, nehogy lekéssék a versenyt!

Mindenkit szeretettel várunk vasárnap délelőtt a rajkapunál!

A Mikulásfutás rendezői