NA DE HOL VAN A KÖZÖS SMÚZOLÓ VÁROSVEZÉRI FOTÓRÓL FERJANCSICS, INOTAY ÉS KÁSZONYI ELVTÁRS?

A város(félre)vezetés csicskájaként működő, magát legújabban Vác hiteles hírforrásának tituláló, ugyanakkor a kritikus hozzászólásokat csípőből kicenzúrázó önkormányzati honlap egyik legújabb rémhírkeltésében azt hazudja, hogy csírájában el kell fojtani a szándékot váci akkumulátorgyár építése kapcsán.

Na már most: ilyen szándékról információink szerint még távlatokban sincs szó, az állítólagos hiteles hírforrás legalábbis csúsztat, amikor erről ír, de ezúton is felszólítjuk Matkovich Ilona polgármestert, Inotay Gergely, Ferjancsics László és Kiss Zsolt János alpolgármestereket, hogy ugyan árulják már el, ha ilyen tervről szereztek tudomást a susnyásban!

Fotók forrása: vac.hu

Ugyanakkor ha már a városházi honlaphoz hasonlóan szintén totálisan hiteltelen Váci Hírnök jobbikos bértollnoka a Matkovich-rezsimmel szembehelyezkedő jobb- és baloldali közéleti személyiségek kiáltványa kapcsán szóvá tette, hogy a közös fotón nincs mindenki ott az aláírók közül, akkor mi meg szóvá tesszük, hogy erről az akkugyáras városházi fotóról vajon hol van Ferjancsics, Inotay és Kászonyi elvtárs? Netán nem értenek egyet a helyi gagyikonzultációval? Netán sokkal fontosabb pénzügyeket intéztek épp, vagy avart söprögettek a házuk táján, netán wellnesseztek valahol?

De mindegy is, a városirányítók sajtója nemhogy nem hiteles hírforrás, hanem úgy hazug, ahogy van, az már lassan elcsépelt fordulat velük kapcsolatban, hogy azt sem érdemes komolyan venni, amit kérdeznek, ellenben célszerűbb megvizsgálni, miről sumákolnak, mit hallgatnak el.