SZÁDOCZKI IMRE: MATKOVICH ILONA AZZAL KÉRKEDIK, AMIHEZ SEMMI KÖZE NINCSEN

Büszkén adta hírül közösségi oldalán Matkovich Ilona, hogy 150 új szék érkezett a váci sportcsarnokba. A darabszámot azonban eltévesztette, ugyanis egyelőre csak mintegy 100 széket szereltek fel és a többi még hátravan. Emellett azt is elfelejtette közölni, hogy ez nem neki vagy az egyik fotóján pózoló Tótváradi-Nagy Bence önkormányzati képviselőnek köszönhető. A valóság ugyanis az, hogy a székeket a város női kézilabdacsapata vásárolta meg. 

Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta a VácOnline-nak, hogy nem érti, miért kell olyan dologgal kérkednie a polgármesternek, amihez semmi köze.

Szádoczki Imre szerint Matkovich Ilonának inkább azzal kellene foglalkoznia, ami az ő dolga. Például azzal, hogy ne legyen undorító csatornaszag a sportcsarnok mellékhelyiségeiben, amire korábban az itt vendégszereplő győri kézilabdacsapat szurkolói panaszkodtak.

A múlt héten pedig stábunk is fültanúja volt annak, amikor a borzasztó csatornaszagra azok a fellépők is panaszkodtak, akik egy koncertszínházi előadást mutattak be iskolásoknak a csarnokban. 

Matkovich Ilona az utóbbi időben sportrajongó bőrébe bújva készül a jövő évi választásokra. Ám nem is olyan rég fogalma sem volt arról, hogy október 7-én hol játszott a Praktiker-Vác női NB I-es kézilabdacsapata. Miközben a váciak Budapesten, az Elek Gyula Arénában léptek pályára az FTC ellen, Vác balliberális polgármestere a váci sportcsarnokból jelentkezett be ugyanezen mérkőzés eredményeivel.

A témában készült riportunkat a facebook-oldalunkon nézhetik meg.