MÁR TÖBB MINT 600-AN LÁTTÁK A VARÁZSLATOS MAGYARORSZÁG FOTÓKIÁLLÍTÁST A K16 KORTÁRS GALÉRIÁBAN

Hatalmas sikere van a Varázslatos Magyarország fotókiállításnak a K16 Kortárs Galériában, ami korábban megfordult már a Magyar Nemzeti Múzeumban, a Gödöllői Királyi Kastélyban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Magyar Természettudományi Múzeumban, a debreceni Kölcsey Központban, szeptemberben pedig elérkezett Vácra is.

A Varázslatos Magyarország az ország legizgalmasabb természetfotó pályázata és szakmai platformja. Küldetése az, hogy a természetfotók által ablakot nyisson az ország nemzeti parkjainak természeti kincseire, és ezáltal felhívja a figyelmet a természetvédelem fontosságára.

A 2022-es pályázati évad képeiből készült kiállítás 70 alkotó 209 képét mutatja be. A tárlaton kiemelt helyet kap A magyar természetfotó nagydíjának első három helyezettjének portfoliója, de a különböző pályázati kategóriák győzteseinek képeivel is találkozhat a látogató. A kiállításon továbbá egy reprezentatív válogatás mutatja be Magyarország tíz nemzeti parkjának varázslatos természeti világát: gyönyörű tájképeket, állatok mindennapi életének békés és feszültségtől izzó pillanatait, és művészi ábrázolásokat egy szabad szemmel láthatatlan világról.

Alig több mint két hét alatt már több mint 600-an nézték meg a tárlatot a K16-ban.

A kiállítás október 18-ig látogatható keddtől vasárnapig, 10 és 17 óra között.

beküldött fotó
beküldött fotó
beküldött fotó