ÚJULT ERŐVEL VÁG NEKI A JÖVŐ ÉVI VÁLASZTÁSOKNAK A VÁCI FIDESZ ELNÖKSÉGE

Tisztújítást tartott a váci Fidesz. A tagok egyöntetűen döntötték el, hogy Szádoczki Imre elnökként, Pető Csilla és Kovács Ágnes pedig alelnökökként folytatják munkájukat a szervezetben. A váci Fidesz elnöksége azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon a jobboldal visszaszerezze Vácot.

“A jobboldalnak ezt a várost vissza kell szereznie! Ezért fogunk dolgozni az elkövetkezendő időszakban” – nyilatkozta Szádoczki Imre. Hozzátette: “Jól látszódott az a múlt évi választáson, hogy nagyjából tízezren szavaztak Rétvári Bencére, tehát ennyi szavazónk van. Őket kell megtalálnunk. Meg is fogjuk találni őket, személyesen mindenkihez ellátogatunk, elhívjuk őket választani és ha ők eljönnek, akkor győzni fogunk. A választások a kutatások szerint a Facebook-on dőlnek el, de mi hiszünk a személyes kapcsolatokban.”

Pető Csilla szerint a győzelemhez nagy összefogásra lesz szükség, ezért szorosan együtt fognak működni a térségben jelen lévő jobboldali, keresztény polgári értékeket valló egyesületekkel, alapítványokkal és civil szervezetekkel, valamint Vác lakóival. 

“Igyekszünk minél aktívabb kapcsolatot kiépíteni a váciakkal. A Dr. Csányi László körút 52. szám alatt van egy irodánk, ahol egy munkatársunk rendszeresen elérhető, illetve előzetes egyeztetést követően az elnökség is készséggel áll a polgárok rendelkezésére. Emellett természetesen telefonon és e-mailben is elérhetőek vagyunk” – fűzte hozzá Pető Csilla.

“Próbáljuk közvetíteni a kormánynak azt a sok jó intézkedését, ami a családokkal kapcsolatos” – erről Kovács Ágnes beszélt. 

Mint mondta: “Igyekszünk majd mindenkihez eljuttatni a választási programunkat. Sokat beszéltünk most a fiatalokról, az idősebbekről, az aktív idősekről, akik jobban szeretik a hagyományos elérési módokat. Hozzájuk is eljuttatunk olyan híreket, információkat, amik mindannyiunk számára fontosak. Emellett várjuk is mindenkitől azokat az ötleteket és kezdeményezéseket, amik mellé szeretnék, ha odaállnánk.”