LAKÓHÁZAK KÖZÖTT SZEMÉTDOMB – VAJON ERRE GONDOLT MATKOVICH ILONA, AMIKOR OSZTRÁK KISVÁROST ÍGÉRT?

Rengeteg negatív reakciót váltott ki a városlakókból az egyik váci közösségi média csoportban néhány kép arról, hogy a Rácz Pál utcában rengeteg szemét a földön szétdobálva hever. Sokak szerint az eset nem egyedi, “sajnos Vác egy koszos város”.

“T. területi képviselő úr, mikor születik eme Balkáni állapotra egy civilizált, Nyugat Európai megoldás? Vagy csak engem zavar hogy egy szemétdombon Élek?” – áll a bejegyzésben. 

A váci lakos vélhetően Ferjancsics László alpolgármestert szólította meg, akihez a Rácz Pál utca teljes közterülete tartozik.

A bejegyzés írója képeket is közzétett, amiken szemmel láthatóan csordultig vannak a konténerek szeméttel, azok mellett pedig számos ruhanemű és egyéb hulladék szétdobálva hever a földön.

A közterületi szeméttárolókat ugyan július óta a MOHU Hulladékgazdálkodási Zrt. üríti ki Vácon, de ennek tudatában sem indokolt szem elől téveszteni azt, hogy a baloldali önkormányzat és az illetékes területi képviselők felelnek a városban uralkodó állapotokért. 

A felháborodott lakók közül többen arra panaszkodnak, hogy ismeretlenek éjszakánként túrják át a kukákat és szórják szét a bennük lévő hulladékot, ami ellen felléphetne az önkormányzat.

A kommentelők szerint: 

“Szégyen, hogy egy lakótelepnek így kell kinézni, sajnos Vác egy koszos város!”

“Ezért kell meghagyni a méhlegelőket, hogy eltakarja az ilyen, városszerte megtalálható szeméthegyeket!!!”

“Sajnos ez már általános Vácon. Nálunk is Deákváron….”

 

forrás, fotók: facebook.com/Váci Élet