MÁR FÉLMILLIÓNÁL IS TÖBBEN NÉZTÉK MEG A NETEN A VÁCI SZERZŐKNEK KÖSZÖNHETŐ „MAGYAR FOHÁSZ 2023” KLIPJÉT

„Magyar fohász 2023” címmel is készült egy új dal Ferenc pápa múlt hét végi magyarországi látogatása alkalmából, éspedig Varga Miklós, Keresztes Ildikó és Vastag Csaba énekesek közreműködésével, a váci szerzőpárosnak köszönhető szerzemény mostanára a fél milliós megtekintésen is bőven túl van a legnépszerűbb videómegosztó oldalon.

Rétvári Bence belügyminisztériumi államtitkár, választókerületünk országgyűlési képviselője felkérte a váci Toldi Tamás énekes-dalszövegírót és Pálinkás Gergely zeneszerző-gitárost, hogy álljanak elő egy új dallal a pápalátogatás apropóján, a szerzők pedig neves művészeket nyertek meg a produkció előadásához, rögzítéséhez, énekesként Varga Miklós, Keresztes Ildikó és Vastag Csaba csatlakozott a produkcióhoz, őket Szirtes Edina Mókus kíséri hegedűn, Heinczinger Mika pedig furulyán.

A 2023-as magyarországi pápalátogatásra készült dal felcsendült a vasárnapi pápai szentmise előtt is, április 26 óta pedig már több mint félmillióan nézték meg a neten a videóklipet.

VO-komment

ÉRDEMES is megnézni, meghallgatni a nagyszerű szerzeményt, melynek klipjében több környékbeli helyszín is ott van a háttérben, gyönyörű kulisszaként.