„EGY FABATKÁT SEM ÉR” A VÁROSVEZETÉS – A VÁCIAK VÉLEMÉNYE MATKOVICHÉKRÓL

Van, aki vén keselyűként” említi Vác baloldali polgármesterét a közösségi médiában, más a városvezetésről úgy vélekedik, hogy egy fabatkát sem ér”. A legtöbben a mutyizó Matkovichék leváltását várják. 

Ismét szemléztük a váciak véleményét azokkal a mindenkit érintő témákkal kapcsolatban, amikről az elmúlt napokban számoltunk be. 

Írtunk arról, hogy idén januárban és februárban több mint 4,6 millió forintot szedett be az önkormányzat parkolási pótdíjakból. A Közterület-Felügyelet minden hónapban jelentést tesz a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság ülésén a helyszíni bírságolással kapcsolatban. A beszámolók szerint 2023. január 1.–január 23. között 2.389.300 forintnyi parkolási bírságot szabtak ki Vácon.  Január 24–február 23. között pedig 2.267.800 forintot tett ki a büntetések összértéke.

„Kell a pénz a jól megérdemelt karácsonyi jutalmazásra.”

„Deákváron elkezdték azokat büntetni, akik a társasházas övezetben felállnak a padkára, ahol van még hely és némi zöld fű…”

„Még a Váczi remete szobrának kezéből is kilopják a botot, mielőtt eltakarodnak a pics*ba!!!” – fogalmazták meg indulatosan véleményüket a kommentelők.

Beszámoltunk arról is, hogy egyre rosszabb állapotban van a Balassagyarmati út járdája melletti kerítés. Omladozik és balesetveszélyes, ráadásul a környék lakossága mellett az iskolaközpont diákjai is arra járnak nap mint nap. Az elhanyagolt kerítésre többen többször felhívták már a körzetért felelős Kászonyi Károly jobbikos önkormányzati képviselő figyelmét, de a kerítést állapota mégis tovább romlik.

„Ennyi pénzért mit vársz tőle?”

„Nem ér rá, mert ő misére jár, meg szinkrontolmács szerepet játszik a képviselőtársának.”