PÉNTEKEN DÉLUTÁN ANKÉTRA VÁRJA AZ ÉRDEKLŐDŐKET A VÁC VLSE

A Vác VLSE kedden közzétett közleménye szerint a hétvégi Pest megyei I. osztályú bajnoki rajt előtt pénteken 17 órától szurkolói ankétra várja a klub az érdeklődőket a ligeti stadionban.

Mint korábban megírtuk, a Vác FC vezetése az új szezont megelőző időszak elején – a klub finanszírozási lehetőségeinek a beszűkülését indokul felhozva – bejelentette: nem tudják vállalni az NB III-as indulást a 2022-2023-as kiírásban.

Erre a város vezetése sebtében összehívott egy több sebből vérző álságos lakossági fórumot a városházára, ahol a nagyjából ötven résztvevő közül mintegy a fele létszám Matkovich Ilona szimpatizánsi körét, a hivatalt képviselte, például a városházára becsatolt sajtót, médiatroll csapatot legalább hét-nyolc fő.

Nem is fogalmazódott meg semmilyen komolyan vehető megoldási, menekülési javaslat, jobbára vádaskodásról, egymásra mutogatásról, felelősséghárításról szólt az a totálisan felesleges csaknem három óra.

 

 

Remélhetőleg ennél jóval eredményesebb lesz a péntek késő délutáni ankét, az egykor NBI-es bajnokcsapatot is ünneplő váci focibarátok bizonyára epekedve várnak valamilyen jó hírre.