SZÁDOCZKI IMRE: LASSAN HELYÉRE KERÜL A JOBBIK, ZAVAROS INGATLANÜGYEK, BALOLDAL A NEMZETE ELLEN

A VácOnline rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével folytatjuk a heti események értékelését. Ezúttal is újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Mit szól a Jobbik végjátékához?

Az elmúlt hét „eseménye” a politikában Jakab Péter távozása a Jobbikból volt. Tulajdonképpen semmi meglepő nem volt ebben a mi számunkra és talán senki számára sem. Mi csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a váci képviselő urak, akik még elvileg maradtak legalább hárman a pártban, maradnak-e a Gyöngyösi-féle maradványban, vagy ők is elkezdik keresni a népet Jakabbal és ha esetleg megtalálják, majd a nép pártján lesznek? Egyébként mindegy, ezek a magukat valakinek gondoló urak sokkal inkább a „lé pártján” vannak, hiszen voltak ők már magyar gárdát alakítók, EU zászlót égetők is, végül eljutottak oda, ami ellen megalakult a párt, Gyurcsányig.

VO: Matkovich Ilona lelkesen járta a váci építkezéseket, fejlesztéseket és mindig készül ekkor egy-egy „lesifotó”. Mit szól a városháza új ingatlanfejlesztéseihez?

Ezek valóban dicséretesek, minden váci polgár örül minden felújításnak, a város szebbé tételének. Azonban, ha ennek az volt az ára, hogy feléljük a jövőt, már nem teljes az öröm. A rengeteg eladott lakás, telek, ingatlan két milliárdért bőven fedezi ezek árát. Ebben semmilyen felelős gazdálkodás nincs. Jó példa erre a McDonalds. Ha nem is mindenki örül és várta már sok éve az idetelepülést, de az nem pozitív hír, hogy a város egyik legértékesebb telkét adták el – mélyen áron alul, 100 millióért. Aki tisztában van a jelenlegi ingatlan árakkal, az felkapja a fejét! Ahogy mondani szokás „annyiért én is megvettem volna”!

VO: Naponta olvashatjuk a baloldali ellenzék híreit, rémhíreit különböző dolgokkal kapcsolatban. A mi baloldalunk is csatlakozott ehhez a kórushoz…

Nincs benzin, van benzin, miért hatósági áras, minden erdőt kivágat a kormány stb. Komolyan, mintha ezek az emberek azért drukkolnának, hogy minél rosszabb legyen az országban mindenkinek. Csak a tények nem érdekelnek senkit közülük. Például az, hogy egész Európában csak nálunk van „olcsó” üzemanyag és az átlagfogyasztásig áram és gáz. Mindenhol máshol, a volt keleti blokkban is annyi, amennyi és a vezetők széttárják a kezüket. Városunk vezetői is itt tartanak, a dafke politika működik. Végül a pontos idő ebben a pillanatban 2024.10.01. 0:00-ig 776 nap 3 óra 20 perc. Eddig tart még a hatalma a cégeltüntetőnek, a sikkasztónak, a pénzhiénának, a bukott énektanárnak, a perverz váci-nácinak, az egyszerű váci-nácinak, a tolvaj mentősnek és társaiknak!