KIFOGÁSOK VANNAK, JÉGPÁLYA NINCS ÉS NEM IS LESZ – SZABÓ CSABA VIDEÓJA

Szabó Csaba az alábbi videóban mondja el a saját és egyben sok váci véleményét Inotay Gergely kifogásairól, amelyből a városháza embereinek mindig van bőven a „kommunikációs puttonyukban”, csak a megvalósult projektekből, mint például a jégpályából nincsen! Inotay – immár igazi baloldali politikusként – megint ostobának nézte az embereket! De mivel a váciak nem azok, átlátnak az ócska kifogásokon, és ahonnan nem tudják törölni a hozzászólásaikat, ott el is mondják sarkos véleményüket gagyi szabadkozásáról.

Inotay Gergely ugyanis december 16-án a közösségi oldalán úgy magyarázkodott, hogy szerinte azért nem épülhetett meg idén sokak kedvence, a főtéri korcsolyapálya, mert „(…) felelős vezetőként nem kockáztathattuk meg azt, hogy a negyedik hullám esetleges tetőzése alatt a kimerült korcsolyázók egymás nyakába lihegjenek, egy kicsi, körülhatárolt területen.”

Amennyiben ezt a képviselőjelölt maga is elhiszi, akkor újra csak beigazolódik, hogy a baloldali politikusok igazán távol állnak a realitástól és a legnagyobb ellenségük a valóság.

Inotay Gergely valódi baloldali politikusként az ígérgetéseket már igazán jól elsajátította, de amikor valamit tehetne is egy ügy érdekében, akkor a megvalósítás helyett már csak nyakatekert kifogásokat keres.

Példaképei legalább ennyiben nem sumákolták el a polgáraik örömét, számos helyen, így Budapesttől Hódmezővásárhelyig ingyenes jégpályák nyíltak e téli időszakban.

Pár lap, amelyekben nincs szó egymás nyakába lihegésről

Így tehát más szivárványos városok jégpályáinak fényében is gratulálunk Inotay Gergelynek a kimerítő válaszáért!