A HÁBORÚN VICCELŐDÖTT INOTAY EMBERE

Fehér Zsolt korábbi rendszeresen megjelenő, beteglelkű újságjában a sok pornográf, antiszemita és nőgyűlölő cikk mellett címlapon viccelődött a háborúval is. A nemrég kitört orosz-ukrán háború ideje alatt komoly lehetőség nyílik, hogy Inotay Gergely végre elhatárolódjon perverz kollégájától. Fehér Zsolt náci múltjának nyilvánosságra kerülése után Inotay még érthetetlen módon bevédte szövetségesét. Mennyit tűr el Inotay a perverz jobbikos kollégájától?

Az RTL-en 2003-ban induló „Survival – A sziget” című műsorát hasonlította a világháborúkhoz Fehér „Zsizsik” Zsolt. A perverz Jobbikos cseppet sem érzi erősnek a párhuzamot, mikor a háborús képeket a beteglelkű szennylap címlapján „Survivor – minden idők legkeményebb játéka!” címmel látja el. Fehér Zsoltról az utóbbi hónapokban már kiderült, hogy komoly náci múltja van, de ez sem indokolhatja azt, hogy a több millió ember tragédiájára „játék”-ként hivatkozzon.

Inotay Gergely a sikertelen városvezetői szerepéből szeretne most a parlamentbe jutni, bízik benne, hogy a szavazók a nulla városi teljesítménye ellenére mégis rá húzzák az ikszet. Közben eltűri, hogy a szövetségese perverz-náci múltja ellenére segítse kampányát.

Mégis milyen emberekből áll az Inotay-koalíció? Van egy ingatlanmutyis, egy náci, egy perverz-náci és egy sokak által „pénzhiéna”-ként hivatkozott gerinctelen köpönyegforgató. Fehér Zsolt szerint pedig játék a háború. Ők kérik a választók bizalmát.

A Váci Anonymus nyilvánosságra hozta Fehér Zsolt beteglelkű újságjait, ott cenzúra nélkül tekinthetik meg erősebb idegzetű olvasóink a Jobbikos politikus perverz írásait. Az idézett kép a 26. lapszám címlapján található.