INOTAY GERGELY KIÁLL FEHÉR ZSOLT MELLETT, AKI SZERINT A DEMOKRÁCIA TÖKÉLETESEN ALKALMATLAN A REND FENNTARTÁSÁRA

Fehér „Zsizsik” Zsolt elhíresült szennylapjának lapjai cikkről cikkre betekintést engednek egy teljesen elborult, gennyes, sötét lélek undorító zugaiba. Vannak azonban írások, melyek egyszerűen csak szembe mennek a Jobbikos politikus közszereplésével. Ilyen az is, amikor Fehér Zsolt, a Demokratikus Koalíció, így Gyurcsány szövetségese a demokráciáról állapítja meg, hogy nem működik. Inotay Gergely pedig továbbra is kiáll mellette.

A demokrácia kritikája gyakori a szélsőjobboldali, jellemzően erőszakos csoportoktól, de a demokráciában résztvevő pártok tagjaitól igen ritka. A baloldal váci összeborulásakor azonban

bekerültek a Gyurcsány csapatba azok az egykor szélsőséges jobbikosok, akik erkölcsi iránytűjüket kifordítva a pénzért és a hatalomért otthagyták elvhű párttársaikat, barátaikat. Ilyen gumigerincű megélhetési politikus Fehér Zsolt is,

aki az általa szerkesztett szennylapban még kritizálta a demokráciát, így fogalmazott:

„Rendnek kell lenni, mert ha nincs rend, akkor elszalad a világ velünk, de nélkülünk és leesünk a korong alakú Föld széléről. És még egyszer: a demokrácia tökéletesen alkalmatlan a rend fenntartására, egyrészt jellegéből kifolyólag, másrészt pedig azért, mert ez a demokrácia csak a gazdagok demokráciája (értsd: gazdagság=jogtalanul szerzett pénz, tisztelet a ritka kivételnek).”

Bár a régi Jobbikosok közül sokan egyetértenek a fenti demokráciakritikával, meg kell állapítani, hogy

Fehér Zsolt hosszú évek óta az általa kritizált rendszer kitartottja, az utóbbi években a baloldallal történő összefogásakor pedig a maradék elvét is feladta.

Természetesen meg tudja magyarázni, hiszen Gyurcsány Ferenc, legújabb szövetségese erre biztosan megtanította.

Inotay Gergely orra előtt derülnek ki Fehér Zsolt múltjának sötét titkai, de a baloldali politikus csak tűr és tűr, nem határolódik el Fehér Zsolttól, akiről tudtuk, hogy náci és perverz, de a fenti írása bizonyítja, hogy elvtelen is. Vajon mikor engedik el a beteglelkű Jobbikos kezét?

A fenti írás a Váci Anonymus által nyilvánosságra hozott szennylap 30. lapjának 3. oldalán olvasható, a lap első oldalán számos pornográf tartalom található, így csak erős idegzetűeknek ajánlott a linkre kattintás.

***

INOTAY KIÁLL FEHÉR ZSOLT MELLETT, AKI A GESTAPO MÓDSZEREIVEL PÉLDÁLÓZIK