MINTHA MI SE TÖRTÉNT VOLNA – A TELJES VÁCI BALOLDAL BÜSZKÉN VÁLLAL EGYSÉGET A VÁCI NÁCIKKAL

E csoportkép a szerdai képviselő-testületi ülés után készült, amelyről meglehetősen megtépázott tekintéllyel léptek ki a baloldali képviselők. A fénykép a választók előtti szakadatlan presztízsveszteség kármentéseként készült, erőltetett derűvel az arcokon, azt mutatva mindenkinek, hogy az Összefogás a helyén áll, összetartanak, mintha semmilyen botrány nem történt volna az elmúlt hetekben! A teljes váci baloldal e kép tanúsága szerint büszkén egységet vállal a váci nácikkal, a közpénz eltulajdonítással gyanúsított pénztárnokkal, az egészségügyi privatizáció egykori sötét zsoldosával, valamint viselik a kék szalagot, a korrupcióellenesség szimbólumát, miközben immár az ötödik feljelentés futott be a rendőrségre a meglehetősen kétséges városházi pénzügyek miatt…

Igen, a fotó azután a szerdai testületi ülés után készült, ahol az Összefogás frakció tagjainak a szava is elállt, amikor Csereklye Károly bejelentette, hogy a sorozatos botrányai miatt a következő ülésen kezdeményezni fogja a testület önfeloszlatását.

„Az a vád, hogy nácik vannak a testületben, semmivel nem igazolható.” – írja a folyamatos valóságtagadásba menekülő városháza egyik közleménye, amiben kiállnak a rasszista és antiszemita kijelentéseket tevő Fehér Zsolt és Tótváradi-Nagy Bence mellett. Inotay Gergely baloldali képviselőjelölt fontosnak tartotta személyesen külön is kiállni Fehér Zsolt mellett.

A váci náci képviselők az alábbi vállalhatatlan kijelentéseket tették:

A polgármesternek alapos oka van az ijedelemre, hiszen ha sorra kihullnak körülötte a váci nácik, s azok a léhűtők, akik ellen már eddig elindult és majdani eljárások indulnak, félő hogy a sárból összeragasztgatott gólemfrakciója híján már ő sem állhat sokáig a város élén.

A most publikált fénykép pedig arcukat is felvállalva egyértelműen azt fejezi ki, hogy büszkén egységet képeznek a váci nácikkal… Lassan mindez már nem csak az ő szégyenük, hanem az egész városé!