MEGJELENT TOLDI TAMÁS ÉS PÁLINKÁS GERGELY SZERZŐI ALBUMA

A Hungaroton-os hőskor kezdetétől valamivel későbbtől, de mind a mai napig komoly rangot jelent zenész berkekben, ha valakinek lemeze jelenik meg a Magneoton* kiadó gondozásában, most pedig ez esett meg két nagyszerű váci dalszerző-előadóval, Pálinkás Gergely gitáros-zeneszerzővel és Toldi Tamás szövegíró-énekessel. Albumuk címe: „Dalok, sztárok, történetek”.

Toldi Tamás így adott hírt az album megjelenéséről közösségi oldalán:

„Kedves Barátok, Ismerősök! Több évnyi munkánk eredményeként, hatalmas örömmel jelentjük be, hogy a Magneoton kiadó gondozásában, végre megjelent a Pálinkás Gergelyjazz barátommal közös szerzői lemezünk Dalok, sztárok, történetek címmel, amin nyolc dal található, nyolc különleges hangú énekes-előadóművész tolmácsolásában. Komoly mérföldkő ez az album a szerzői pályafutásunkban, hiszen az aranytorkú sztárok mellett a közreműködő zenészek névsora is parádés, ráadásul mindegyikük első szóra, önzetlenül vállalta a közös munkát, amiért örökké hálásak leszünk! Bár a dalokat Gergővel írtuk, van egy barátunk, egy kiváló zenész, Ember Péter, aki nélkül nem született volna meg ez az album. Zseniális ötleteivel, hangszereléseivel életre keltette ezeket a dalokat. Köszönjük, drága Peti!

Pálinkás Gergelyjazz és Toldi Tamás szerzőpáros

Az album már elővételben magas példányszámú eladást produkált és napokon belül kapható lesz a boltokban is!

Ribáry Zoltán

***

* Magneoton-sztori

Az alapítás éve 1990. A történet három évtizeden átívelő. A zenei forradalom nagyban zajlik, a jövő pedig még csak most kezdődik.

A Magneoton eddigi történelme során volt már független, majd a Warner Music Group leányvállalata, aztán pedig újra független, az ország meghatározó indie kiadója.

A közel 30 év alatt olyan megkerülhetetlen tehetségeket fedezett fel, mint a Rapülők, Zámbó Jimmy, Zséda vagy épp a Wellhello.

Az elmúlt öt évben már nem csak hangfelvétel-kiadóként, hanem menedzsmentként, koncertszervezőként, valamint digitális és zenei ügynökségként is funkcionált a cégcsoport, így jött létre a Magneoton Music Group, melyben a külföldi és hazai előadók, a fizikális és digitális zeneterjesztés, az élő bulik és az új üzleti modellek egyaránt alappillért képeznek.