BALFÉKEK: INOTAY BEISMERTE, HOGY NEM TUDJÁK ELSZÁLLÍTANI VÁCON A SZEMETET, DE SZERINTÜK EZ IS CSAK A KORMÁNY MIATT VAN

Kiadós kormányellenes propaganda kíséretében ismerte be Inotay Gergely Ábel, Gyurcsány váci baloldali jelöltje – nem mellesleg Vác alpolgármestere (!) –, hogy teljesen alkalmatlanok a város szemétszállítására, tehetetlenek az illegális lerakókkal szemben.

Már megint azt a hűvös távolságtartó pozíciót vette fel, amellyel azt akarja sugallni a váciaknak, hogy az Összefogás többségű frakciójának semmi köze sincs a város köztisztaságához.

A fővárosban már bevezetett Facebook-kormányzás „karácsonyi” kommunikációját választotta ezúttal is, amely szerint

a város vezetője soha semmiért nem felelős, minden negatív történésért CSAK a kormány, a Fidesz és személyesen maga Orbán Viktor okolható.

A lombok lehullásáért is a magyar jobboldal felel, ezért a sanyargatott város vezetése inkább CSAK tavasszal hordja el az avart, hagyja a város lakóit egész télen csúszkálni rajta, demonstrálva: ezt teszi a kormány ezzel a szegény várossal.

Az ősszel levágott gallyak is időzhetnek tavaszig-nyárig, inkább depózott mulcsnak nevezik, minthogy elszállítanák, az persze nem történhet meg, hogy bármiben is hanyagok lehetnének a városházán.

Valamint megtudhattuk még, hogy az igazi bűnös hanyagok még a váciak, akik a csordultig teli konténerek mellé képesek letenni a szemetüket ahelyett, hogy azt inkább hónapokig a lakásukban tartanák, amíg a városháza komótos tempójában megoldódik a szemétválság Vácon.

Ezt az ócska propagandát meddig tűrik még a váciak? Meddig engedik még, hogy valós intézkedések helyett mindig CSAK kimagyarázkodja magát a városvezetés minden igazából rájuk bízott ügyből?

Bármi, amin már két esztendeje nem tudnak úrrá lenni a szorgalom, az odaadás, a tehetség hiányában, az mindig a kormányzat, az előző vezetés hibája lehet csak!

A választások előtt egy eldobott papír zsebkendő vagy egy közterületi fűcsomó előtt fényképezkedő, mára már azonban kiválóan megfizetett döntéshozói helyzetben lévő baloldali városházi képviselők versenyt rendeznek „a mit miért nem lehet megoldani a kormány miatt”, meglehetősen dicstelen vetélkedőn.

De minden Inotayéhoz hasonló szánalmas posztból azért végső soron mindig kilóg képletesen a lóláb, de szinte már maga a ló is, mert ott lapul minduntalan – a gyalázkodásba bújtatott tehetetlenségről, a balfék városvezetésről szóló BEISMERÉS.