A VÁCI BALOLDAL LAPJA RÁTÁMADT A VÁCI OLTÓPONTRA – A VÁCIAK MEGVÉDTÉK A KÓRHÁZAT

A Ferjancsics László által pénzért hirdetett oldal hihetetlen stílusban ostorozta a váci kórház oltási tevékenységét. Több se kellett hozzá, a kórházban beoltott személyek azonnal cáfolták a baloldali vádakat, leírták saját személyes történetüket, és beszámoltak arról, milyen gördülékenyen és segítőkészen mennek az oltások Vácon. (Lapunk március 19. cikke egy olvasói, oltási tapasztalatról.)

Az oltásellenes baloldal váci gyalázkodó oldala, a VH.blog, melynek cikkeit Ferjancsics László pénzért hirdeti, a járvány közepén a kórházat vette célba.

Szó nincs arra, milyen lelki világa lehet annak a „névtelen cikkszerzőnek”, aki pont azokat rágalmazza alaptalanul, akik minden váci egészségéért emberfeletti munkával küzdenek.

Az írás mindent támad, ami él és mozog: fejetlenség, szervezetlenség, tömegek, várakozás stb.

Egy nap különbséggel jelent meg a Váci Hírlap írása, miután egyik olvasónk megosztotta a váciakkal az oltással kapcsolatos, és a jól szervezettségről tanúskodó gondolatait. Megint arról lehet szó, hogy a Ferjancsics László által pénzért hirdetett oldal a realitásokkal szemben egy alternatív valóságot próbál a váciak elé varázsolni. Ez sajnálatos és szánalmas!

Ugyanakkor most is nagyot koppantak, mert azonnal jöttek a kommentek a cikk alatt, amelyek személyes tapasztalatok alapján minden vádat cáfoltak. Íme néhány idézet:

„Érdekes, hogy én nem tapasztaltam káoszt, noha már a második oltáson is túl vagyok. Nem volt tömeg és flottul ment minden. A személyzet végtelenül segítőkész és empatikus volt (ezúton is köszönöm nekik). A pihenőidővel együtt 35 perc alatt végeztem.”

„Mi történik mostanában a váci kórházban? Ápolók, orvosok, gyógytornászok végzik odaadóan a munkájukat, reményt adnak a betegeknek, hogy gyógyultan távozhatnak. Sajnos vannak olyanok, akiken nem tudnak segíteni. Én a szerencsések között voltam, amiért nem lehetek elég hálás. Köszönöm a Neurocovid osztály és a váci kórház minden dolgozójának. Hányan haltak meg? Ezek számok, mit számít ez a családok tragédiája mellett? A számok mögött anyák, apák, gyermekek vannak. Senki és semmi nem hozza vissza őket. És nem azért haltak meg, mert Rétváriék kormánya „szétverte a váci egészségügyet”, hanem azért, mert ilyen alattomos ez a vírus. Jó lenne, ha véget érne már ez a mocskolódás.”

„Nekem ma szóltak, hogy vasárnap 12 órára menjek oltásra. Hol van itt káosz? Kicsi türelem kellene. Kezdem unni ezt a mocskolódást, ez kommunista stílus, legszebb öröm a káröröm, különben oroszt kapok, pedig nem szeretem Putyint, de elfogadom, mert most ez nagyon fontos, hogy be legyek oltva. Hiszek az orvosainkban!”

Köszönjük a váci kórházban dolgozók helytállását. Már több mint 12 ezer embert oltottak be.

***

A Ferjancsics László által pénzért hirdetett oldal feltűnően sokat foglalkozik a Jávorszky Ödön Kórházzal. Lapunk többször írt már az alpolgármester zűrös kórházi ügyeivel:

TÖBB ÉV SZABADSÁGVESZTÉSRE ÍTÉLTÉK A FERJANCSICS LÁSZLÓ ALPOLGÁRMESTERSÉGE ALATTI KÓRHÁZI VEZETŐKET

 

KORABELI ÍRÁS ARRÓL, HOGY A HOSPINVESTNEK LOBBIZÓ VÁROSVEZETŐKKEL SZEMBEN MIKÉNT KELLETT MEGVÉDENI A KÓRHÁZAT

2000-ES ÉVEK, VÁCI KÓRHÁZ, FURCSA ÜGYLETEK: ÚJRA ÉS ÚJRA FELSEJLIK FERJANCSICS KORÁBBI MUNKÁLTATÓJA, A HOSPINVEST