EZ MÁR AZ OSZTRÁK KISVÁROS? – JELENTÉS A FÖLDVÁRY TÉRI ÁLLAPOTOKRÓL

Az elmúlt héten tovább növekedtek olvasói megkereséseink, leveleink. Mi nem engedhetjük meg azt, amit Matkovich Ilona, hogy nem foglalkozunk a hozzánk forduló váci lakók megkereséseivel.

„2019. október 14-től már minden váci lakos érdekeit képviseljük… – Matkovich Ilona” (Úgy néz ki, eddig ez nem sikerült.) Hogyan, ha talán meg sem hallgatják, el sem olvassák, illetve válasz nélkül hagyják a megszólaló érdekeket.

Az érdekek ütköztetése, felszínre hozása sem történik meg, akkor kinek is az érdekeit képviselik?

„A jövőben jobban ki kell válogatnom a történések közül a lényegeseket… – Matkovich Ilona.” (Úgy tűnik, a nagy válogatásban csak éppen felnézni nem sikerül a város utcáin, terein uralkodó állapotokra.)

A fenti két mondatot egyes lakók megjegyezték és keresik azokat a csatornákat, ahol meghallgatásra kerülnek és válaszra méltatják őket.

Így jutottak el hozzánk a Földváry téri lakótelepen hetek óta eluralkodó állapotokat „méltató” levelek, képek, amelyek keresztmetszetet adnak arról, hogy mit lát a lakosság hetek óta a Földváry lakótelepen.

Gally és gally özön, kért és kéretlen lakossági bejelentésekre, olykor nyugalmazott szakemberek, pedagógusok közel harcáról az értelmetlen csonkolások ellen. Olvasói leveleink ezekről tanúskodnak.

Úgy tűnik a városüzemeltetésért felelős alpolgármester túltolta a propagandát, mert nem fogynak a gallyak, csak sokasodnak és a nagy teljesítményű gép nem bírja a nagy teljesítendőt.

A túltolt propaganda már nem szavazatot hoz, hanem visz. Az idő múlik, a becsület fogy.

A lakossági fotók pedig beszéljenek önmagukért:

A Fölváry lakótelep gallyakkal díszítve
Petőfi utcai sövény

 

Rácz Pál utca mögötti gallyazás